Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal gyermeket szeretnén...

A párommal gyermeket szeretnénk idáig nem jött össze sajnos voltam hüvelyi-uh. -on és ezt írták a papíromra de nem tudom mit jelentenek ezek jóe ez vagy sikerülhete?

Figyelt kérdés

67x35mm-es ut.-ban 7 mm-es nykh látható

mko norm. nagyságú és szerkezetű ovariumok

Douglasban kevés folyadék. CD: negatív ehhez hozzá tette hogy lehet hogy cisztám volt és azért van ott a folyadék mert kipukkadt:S mivel márc.28.-án volt utolsó mensi

jelenleg grav. nem látható

kaptam egy norcolut gyógyszert is ami azt mondta a mensit hozza elő segítsetek ha tudtok köszönöm előre is

2013. máj. 14. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

ut a méhed, a nykh a méhnyálkahártyád vastagsága

ovarium a petefészkeid

grav meg azt hiszem terhesség

2013. máj. 14. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Igazabol ezt ott kellett volna megkerdezned amikor odaadtak a papirt szerintem:

-Hogy mit jelentenek ezek az eredmenyek?

Ne haragudj de ezt szerintem csak orvos tudja megvalaszolni.

2013. máj. 14. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
grav. nem látható= terhesség nem látható.
2013. máj. 14. 17:13
 4/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A folyadék a douglasban jelentheti azt is, hogy most volt ovud.

A norcolut csak arra jó, hogy meghozza a vérzésed, amikor abbahagyod a szedését. Ha gyakran ilyen hosszú a ciklusod, endokrinológushoz kéne menned, ő a hormondoki. Nőgyógyász nem ért hozzá, és csak a tüneteket kezelgeti. Lásd norcolut. Endodoki rendesen kivizsgál, és az alapproblémát kezeli.

2013. máj. 14. 17:46
 5/7 A kérdező kommentje:
ez volt az első hogy kimaradt és ezt a dokit hol lehet megtalálni? kórházban kisebb rendelőkben?
2013. máj. 14. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mes Mentis tudom ajanlani, hivd fel oket es kerj idopontot.
2013. máj. 14. 23:49
 7/7 Manka68 ***** válasza:
Én is őket ajánlom, a tb-s endokrinológusokra ugyanannyi a panasz, mint a nődokikra, és még beutaló is kell hozzá. A mens mentis a legjobb, kimondottan a meddőségi endokrinológia a szakterületük.
2013. máj. 15. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!