35 éves fiatalember vagyok. párommal, új döntöttünk, babát szeretnénk végre. :) ő 24 éves. segíthetnétek abban, hogy mi ilyenkor a teendő. azt azért tudni kell, hogy pár hónapja megint szedi a fogamzásgátló gyogyit. tudom, annak is ki kell tisztulni a szervezetből teljesen. mi a teendő? még tapasztalatlanok vagyunk ebbe kicsit, ezért szeretném a véleményeteket kikérni. írjatok le mindent szép sorban. mindent, aminek köze van a tervezéshez, a kihordáshoz a szüléshez és az utána következő "korszakhoz". gondolok itt ilyenekre- orvoshoz elmenni, oltások, név választás, tervek, segély, tb kártya intézése, praktikák, gyerek ruha és holmi választás vásárlás majd... stb. kicsit tudom, előre szaladtam ebben a témában! előre is köszönöm a segítséget!
Én is érdeklődve figyelem a történéseket... :)Jó egészséget a picinek és az anyukájának. :) Ha lesz pocakfotó,szívesen megnézzük ,hogy hol is lakik most a kicsi fiatok :)
2014. jún. 19. 10:20
112/422 A kérdező kommentje:
köszönjük, eddig minden okés. majd rakok fel képet. :):) növögetünk.
2014. jún. 19. 12:50
113/422 ivilicious válasza:
Nehogy szedjen terhességi vitamint. NEM KELL.
Elég a folsav. mikor terhes lesz, kalcium,magnézium, c-vitamin esetleg.
Ne csak az ovulációt nézzétek,és görcsöljetek rá minden marhaságra, a szerelemtől lesz a legjobb a hormon, meg ha egyszerre mentek el.
de most látom,hogy már valszeg nem aktuális ez a rész,mert régi a kérdés :)
2014. jún. 27. 10:24
114/422 ivilicious válasza:
na,gratulálok is!:)
én szeptember 27!:)
2014. jún. 27. 10:25
115/422 anonim válasza:
"A szerelemtől lesz a legjobb a hormon, meg ha egyszerre mentek el."
És aki nem tud elmenni egyáltalán? Főleg nem egyszerre?
Amúgy az orvosok között is megoszlik a vélemény a terhesvitaminról. Én két orvosnál jártam. Egfyik azt mondta, hogy foldav és elég zöldség+gyümölcs. A másik azt mondta, hogy kell a terhesvitamin, mert egyrészt étkezéssel nem lehet elegendő mennyiséget bevinni (a baba elveszi az anyától, ami neki kell, de az anya raktárai kimerülnek), másrészt a mai zöldségeben, gyümölcsben már nincs annyi vitamin, mint régebben. Czeizel Endre pl. nagyon hangsúlozza a terhesvitamin haszsnálatát.
De a kettő között is van út: csak minden másnap szedni :-)
2014. jún. 27. 13:05
116/422 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 7 hónapos már a drágám, semmi gond nincs. Nemsokára lesz ultrahang, és most már tutira kiderül a neme. Alig várom már. Ha minden igaz, a védőnővel is tudok már találkozni végre. Ha nem dolgozok. Majd a továbbiakról még írok. A nagy nap, szeptember 22. De addig még egy költözést és egy nyelv vizsgát át kell vészelnünk. :) Várom a tippeket, véleményeket. Köszi.
2014. júl. 6. 16:46
117/422 anonim válasza:
A nagy nap dátumát ne vedd olyan biztosra :) sokan szülnek 2 héttel hamarabb, az én fiam is 38. hétre született, de szokták túl is hordani.
2014. júl. 6. 18:15
118/422 A kérdező kommentje:
okok, ezt mondta a védőnő. :)
2014. júl. 7. 21:00
119/422 anonim válasza:
De jó olvasgatni mindig a híreket:)
2014. júl. 15. 18:10
120/422 anonim válasza:
Gartuuu:) en június 29 voltam kiírva vagy 26-ra es 12. Megszülettem:D nembírtam tovább bent nagyon bezárt volt:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!