A Premens tablettával kapcsolatban lenne kérdésem?
Szia!
Hú, ugyanaz a helyzet, ezt nem hiszem el! Nekem is elkezdett 3-4 napja fájni a hasam, még bírom, de néha már idegesítő... És az én görbém is össze-vissza. Nekem ma esett le (megint) eléggé, együtt is voltunk reggel, de hát... komolyan mondom, ez már nem jó így. Nekem fájt egy kicsit, de én akartam, hátha majd most sikerül. Nekem még van egy hónapom, utána megyek dokihoz, ez ugye a második hónap, de igencsak fura a görbém. Régebben is méregettem, igaz, akkor nem írtam, csak fejben tartottam, de akkor tök normális volt! És ciklus vége felé mindig 36,9 körül volt, vagy 37 körül. Most meg a béka feneke alatt. Nem tudom, hogy mi lehet, mit csinál ez a Premens vajon? Mindenesetre én most már végigcsinálom a három hónapot, lesz ami lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a dokid? Meg azt is, hogy vajon most hány napra fog megjönni nekem is... Majd írj, szia! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!