Gonal f, Menopur, Gonapeptyl injekciókkal kezdem a második lombikom 2 nap múlva. Van kedvetek csatlakozni? Minden infót és tapasztalatot szivesen venném és a támogatás is jól esne!
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 13:14
21/30 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a punkción,4-et tudtak leszivni.Péntek de. kel telóznom,hogy osztódnak a szerelmesek:-))
2013. máj. 29. 16:38
22/30 A kérdező kommentje:
Nálad megvolt a beültetés?
2013. máj. 29. 16:38
23/30 anonim válasza:
szia, éppen most értem haza igen, megvolt a beülti egy nagyon szép embrióval.Gratulálok a 4 sejtecskédhez!!!
24/30 A kérdező kommentje:
Szia!A 4 sejtből csak egy indult el...én is itt bőgök,nem tudom mi lesz!Nagyon aggódom...Te vigyázz a picikédre,pihenj sokat és irj,ha van kedved!Szép napot!
2013. máj. 31. 13:43
25/30 anonim válasza:
Ne sírj kérlek!!! Tudom, hogy nehéz, hiszen én is ebben voltam, de onnnantól kezdve, hogy megkaptam, már boldog voltam, hittem és hiszek a mi egyetlenkénkben.És el sem hiszed hány sikertörténetet hallottam azóta az egykékkel!!Pl ilyenek: 20-ból egy petesejt jó, alig indul be, végül pár napja gyönyörű pozitív teszt/ egy másik: 4ből egy, sírt mint te vagy én és ő is pozitívat tesztelt egy hete.Hidd el, abban az egyben van minden erő, minden energia, ő a legerősebb, rá hat minden gyógyszer és vitamin!! Belőlük lesz a baba!! Hidd el! Most az egy embriósak a befutók!!!! :-) Nagy ölelés és bízz, minden rendben lesz!!!
26/30 anonim válasza:
Mi újság van veled? Mikor lesz a beültetés? Jó lenne ha ki tudnak vinni az 5dik napig mert az megbiztosabb. Puszi
27/30 A kérdező kommentje:
Szia!Megintcsak nagyon jólestek biztató szavaid,köszönöm!!Vigyázz az egyetlenre és együtt izgulhatunk majd a zebrás tesztért!!Nekem hétfőn lesz a beültetés,10-re megyek,5 napos lesz.Puszi és további szép hétvégét kivánok Nektek!
2013. jún. 1. 22:23
28/30 A kérdező kommentje:
Most értünk haza,sajnos elmaradt a beültetés.Egyetlenkénk sitáborba ment.Amit az orvos látott,az valószinűleg polip és műteni kell.Nektek megy a drukk ezerrel...
2013. jún. 3. 13:35
29/30 anonim válasza:
Ó, Istenem, annyira sajnálom!!! De azt a polipot nem látták eddig? Érdekes. A barátnőmnek is feltételeztek valami ilyesmit de végül nem volt ott semmi. Sőt, engem is elküldtek méhtükrözésre mert a dokim valami hasonlót vélt felfedezni de minden a lehető legnagyobb rendben volt. De az az igazság hogy jobb megnézetni mint beindulni egy újabb beültetésbe. Tudom, hogy ez mind idő és keserűség, de bízz benne, hogy az egyetlenkéd megvár és akkor ültetik őt be amikor minden a lehető legnagyobb rendben lesz. Sok puszi.
30/30 A kérdező kommentje:
"Csomót"látott a doki,azt mondta,felszivódhat a crinone géltől.Ma a beültetés előtt mégegyszer megnézta uh-on és ott volt.Azt mondta 8mm és nem tudja,mi lehet,talán polip.Ha menzikor kilökődik,akkor nyálkahártya besűrűsödés és akkor mehet a fagyis beültetés.Veletek minden rendben?Pihizel ezerrel?Érzel vmit vagy vmi megérzés??Megy a drukk!
2013. jún. 3. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!