Gonal f, Menopur, Gonapeptyl injekciókkal kezdem a második lombikom 2 nap múlva. Van kedvetek csatlakozni? Minden infót és tapasztalatot szivesen venném és a támogatás is jól esne!
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 13:14
11/30 anonim válasza:
Hát látom, hogy mindenki izgul itt valamiért. Nekem a stimulálást majdnem nem indították el, mert egy cisztám volt az egyik petefészkemben de az utolsó pillanatban eltűnt.Én most azért izgulok, hogy legyen legalább 2 embró, amit be tudjanak ültetni.holnap tüszőrepesztő, hétfőn leszívás.
12/30 A kérdező kommentje:
Megy a drukk ezerrel!!Irj majd milyen volt a leszivás,hány jött össze!
2013. máj. 26. 09:33
13/30 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!! Remélem, jó hírekkel tudok majd jönni, bevallom, félek, ez már soha sem lesz jobb. Próbálok mindig pozitív lenni de olyan nehéz több kudarc után. (2 méhen kívüli terhesség, egy iker vetélés lombikból) :-(
14/30 anonim válasza:
Egyetlen egy petesejtem lett, most nagyon magam alatt vagyok, egész nap sírtam, most is potyognak a könnyeim. Nagyon nagyon félek, olyan nehéz már bízni.
15/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom a szomorúságod,de hidd el,semmi okod rá!Rengeteg olyan sztorit hallottam és olvastam,hogy éppen igy sikerült!!Ne add fel a cél előtt,kérlek!!!Csak pozitivan és meglátod,minden rendben lesz:-)))Nálam kicsit rosszabb a helyzet,5 tüszőcském nőtt+egy 22 millis! ciszta és a mai ultrahangon találtak egy csomót a méhnyálkahártyán.Szóval szerdán leszivás,és ha nem szivódik fel a csomó,elmarad a beültetés!Aki esetleg olvassa és hasonló cipőben járt,kérem segitsen a pozitiv gondolatokkal,tapasztalatokkal!El vagyok én is keseredva,mégis a szivem mélyén most nagyon bizom az egészben!!!Neked pedig fel a fejjel,menjetek moziba,csináljatok közös programot a pároddal,hogy el tudd hessegetni a negativ gondolatokat!Én nagyon szoritok neked és várom a fejleményeket!Mikor kell telefonálnod?
2013. máj. 27. 18:52
16/30 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a biztatást. Most minden vigasztaló szó olyan jól esik. sajnálom, hogy nálad sem mennek zökkenőmentesen a dolgok de bízz benne, hogy felszívódik az a kis csomó, ha pedig nem, akkor a sejtecskéid úgyis megmaradnak, maximum csúszol egy ciklust. De a kis embriók ott lesznek és arra fognak várni hogy beültessék őket a pocidba és mikor minden rendben lesz akkor egészségesen tudjanak ott fejlődni. Rendbe jössz, majd meglátod, a lényeg, hogy szép sejtecskéket szívjanak le pár nap múlva. Te mikor mész legközelebb? Én holnap telefonálok délelőtt.
17/30 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,nekem is nagyon jólesik a biztatás!Holnap punkció:-))Várom a válaszod!!Puszi
2013. máj. 28. 08:30
18/30 anonim válasza:
Megtermékenyült az én egyetlenkém!!!Itt potyognak a könnyeim de aki tudja miről beszélek az biztosan megért. Holnap még telefonálok de több mint valószínű lesz beültetés holnap.
19/30 A kérdező kommentje:
De jóóó!!!Nagyon örülök nektek:-))és kiváncsian várom a fejleményeket!Most már csakis örömödben sirhatsz:-)))))
2013. máj. 28. 12:28
20/30 anonim válasza:
Sok sikert a holnapi leszíváshoz!!!! drukkolok én is neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!