Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gonal f, Menopur, Gonapeptyl...

Gonal f, Menopur, Gonapeptyl injekciókkal kezdem a második lombikom 2 nap múlva. Van kedvetek csatlakozni? Minden infót és tapasztalatot szivesen venném és a támogatás is jól esne!

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 13:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14.én, azaz kedden kezdtem a szurizást a 3dik lombikra.Én Suprefactot, Gonalt és Merionalt kapok, holnap megyek uh-ra.Te elkezdted a szurikat?
2013. máj. 20. 14:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Szia!Pénteken kezdtem a szurikat,szerdán lesz az 1. uh.Holnap megy a drukk a szép petékért!
2013. máj. 20. 16:35
 3/30 anonim ***** válasza:
nagyon szépen köszönöm, lesz rá szükségem, nekem mindig olyan nehezen megy!!
2013. máj. 20. 16:42
 4/30 A kérdező kommentje:
Szia!Mi volt az uh-on?Remélem segitett a drukk!!
2013. máj. 21. 15:58
 5/30 anonim ***** válasza:
Szia! Hát..hoztam a formámat..sajnos. Mindössze 4 tüszőt sikerült összehozni, abból is 2 jó méretű (15mm) és 2 kicsi(10 mm). Még kaptam hormont 4 napra, csütörtökön ujabb uh és talán hétfőn leszívás. reméle, addig a kicsik is megnőnek és lesz 4 petesejtem. Te hogy vagy? amúgy neked hogy alakult az első lombikod? Hány tüsződ érik általában?
2013. máj. 21. 17:42
 6/30 A kérdező kommentje:
Szia!Csak semmi izgalom,minden okés lesz,beindulnak majd a tüszők,megy a drukk!Én most értem vissza a 6.napi ultrahangról,szépen növögetnek,de van köztük egy ciszta is.Ez kicsit aggaszt,de a doki szerint nem lesz gond.Pénteken megyek a következőre,talán megtudom hányan vannak.Az elsőnél 9 petesejtet szivtak le,abból csak 3-ban volt petesejt,kettő gyönyörűen fejlődött és mindkettőt visszaültették.Sajnos nem sikerült,szóval most újra reménykedem kicsit pozitivabban.Irj majd mi volt a punkción!
2013. máj. 22. 11:54
 7/30 A kérdező kommentje:
Szia!Mi volt az uh-on?
2013. máj. 24. 12:17
 8/30 anonim ***** válasza:
Hát,el vagyok kicsit keseredve, a 4ből 3 növekszik de különböző méretűek, félek, nehogy idő előtt szétrepedjen a nagyobbik, tegnap volt 18as, hétfőn megyünk leszívásra. és nálad mi a helyzet?
2013. máj. 24. 14:53
 9/30 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz,ne izgulj!!Nálam a ciszta mérete aggasztó(22 mm),mellette 2 tüsző,másik oldalt 4 db 12-es tüsző.8.napon vagyok,nem tudom ez milyennek számit,az orvos biztat nagyon.Viszont a ciszta hirtelen nőtt,ez miatt én vagyok elkeseredve,de azért bizakodom.Hétfőn leszivás neked?
2013. máj. 24. 15:45
 10/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem ma lesz a harmadik szurim Gonapeptylből, 1. lombik. Van egy ciszta a jobb petefészkemben, 3 mm-es, ha megjön, vissza kell mennem, hogy megnézzék, távozott-e a mensivel, ha nem, akkor le akarják szívni, hogy folytathassuk tovább a stimulálást.
2013. máj. 24. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!