Már 5 napja késik. Ha nem reggeli vizeletből csinálom meg a tesztet, akkor nem mutat hihető eredményt?
A párom anyukája már tudja,vele csináltam meg a második tesztet ami már annyira pozitív,hogy olyan erős mint a kontrol csík.
Az én szüleimnek nem tudom hog fogjuk elmondani :S Nagyon félek :S Esetleg valami tipp?
Szia! Nekem is ma 5. napja,hogy késik előtte soha nem késett.
Van valamilyen jele még annak, a késésen és a + teszten kívül, hogy terhes vagy? :-)
Hát még ma sincs mensi, de olyan érzésem van, nem is lesz!!! :)
A hasam alja érzékeny, reggel öltözéskor tapasztaltam amikor a nadrágot vetem fel, hogy érzékeny és amikor leguggoltam akkor is! .)
Picit fájdogál is, de nem elviselhetetlenül...
Kedd estefelé teszteltem 12-es érzékenységű teszttel és negatív volt /ekkor 4. napja késett/. Félek az újabb csalódástól, régóta szeretnénk babát :-)))
Tegnap vettem Gravidát és elkezdtem szedni napi 1-et, ha van baba ha nincs csak jó lehet ha szedem.
Tesztet akkor akarok csinálni ha itthon lesz a Férjem, ami mához egy hétre lesz, együtt megnézzük az eredményt és vagy kitörő öröm lesz, vagy vigasztalhatjuk egymást :((
Gratulálok neked, nagyon örülök a kismamás híreknek :D
Ma reggel nálam az volt a tünet , biztos voltam benne ha felkelek az ágyból kibuggyan és megjön, annyira fájt a hasam és a derekam az este, de eddig még semmi de rosszul érzem magam, olyan hányinger jellegű, émelygés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!