Már 5 napja késik. Ha nem reggeli vizeletből csinálom meg a tesztet, akkor nem mutat hihető eredményt?
Délutáni teszt is mutathat hihető eredményt, de azért szokták javasolni a reggeli vizeletet, mert abban koncentráltabban van jelen a HCG, ami alapján működik a terhességi teszt. Ha elég HCG van már a szervezetedben, akkor már a délutáni is mutatja és az is hihető eredmény, ha még kevesebb, akkor elképzelhető, hogy délutáni még nem fogja, de a reggeli vizeletből csinált teszt pedig mutatja.
Amúgy nekem 4 nap késéssel délutáni vizeletből csinált teszt erős pozitív volt, csináltam még egyet, az is, jelenleg 2 és fél éves a fiam.:)
Várjuk a híreket, bármit mutasson is a teszt. :)
Utolsó
Akkor gratulálunk.Nem szoktak csalni a tesztek:)
Na muti mit produkáltál:)
Hány éves vagy amúgy?
Gondolom Te tetted fel a kérdést a teszttel az előbb.
Szép pozi, gartula!
15 hkm (3-mas)
hát ezt mutatja :))
19 éves leszek még csak :S most érettségizek.Igazából ha tényleg van baba,még ösztönzésképp is hat rám,hogy minél jobban készüljek a szóbeli érettségire és a legjobbat produkáljam :)
Ja és igen,én írtam ki azt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!