Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes a várandósság?

Esélyes a várandósság?

Figyelt kérdés

Tudom, teszt, de mindig elfelejtem reggel az első pisilést megvárni. Muszáj ilyenkor még az elsőnél?

- egy hete késik

- ma reggel a mogyorókrémre azt mondtam, h fúúúj, nem kértem (imádtam régebben, de kb 5 éve nem ettem, és elég édes szájú vagyok)

- ebéd óta ég a gyomrom kicsit (csirkepöri volt nokedlivel, szóval semmi extra, máskor is eszem ilyet)

- nem kívánom a vacsit (ilyen nem szokott velem előfordulni - sajnos :) )

- a macskám egy hete, ahogy teheti, a hasamra fekszik (korábban ezt nem csinálta)

- a kutyánk ki se mozdult a seggemből, mikor kint voltam, még a padra is felkuporodott hozzám (német juhász), és az ölembe tette a fejét

- dohányzom, de ma óta nem esik jól (mindig is azon paráztam, h hogy fogom letenni, ha jön a baba)

- egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor volt ilyen életemben, h ennyit késett

- egyszer voltunk együtt a párommal kritikus időszakban

- új munkahelyem van - a stressz miatt akár késhet is... de eeeennnyit????

2013. máj. 12. 20:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Késhet ennyit, nekem ez volt februárban, 37. napra jött meg. Most is szintén ez volt, de a 7. napnál csináltam egy tesztet, mert éreztem, hogy ez most más. Cicifájás, mindjárt megjön érzés, éhség, a végén már többet pisiltem és néha megszédültem, ráadásul még jobban fájt a mellem. Két csíkos tesztem lett! Csinálj egyet, az a biztos!
2013. máj. 12. 21:02
 2/28 anonim ***** válasza:
Egy hét késés után már bármelyik pisiből csinálhatsz
2013. máj. 12. 21:04
 3/28 A kérdező kommentje:
Ja, a sok pisi az is van. Cici is fáj, de az pms is lehet, akkor is szokott feszülni.
2013. máj. 12. 21:04
 4/28 Kerria ***** válasza:

Nálam a reggeli is ugyanolyan volt, mint a napközbeni.... biztos igaz, hogy akkor a legmagasabb a HCG, vagy mi, de szerintem ha ott a baba, akkor az látszik a későbbin is.

Én odakészítettem a wc-hez anno a tesztet! Így nem felejtettem el.

Ha régebb óta megvan a kutya-macska, akkor már az sem okoz bajt! És ők akár érezhetik is...

Esélyes lehet a várandósság, így holnap amikor eszedbe jut tesztelj!

2013. máj. 12. 21:06
 5/28 anonim ***** válasza:
1 hét késéssel már este is kimutatja a teszt, ha baba van :) Ha van otthon teszted, lődd el, most! Én tuti nem bírnám reggelig :) Megy a drukk, majd írd meg mi lett :)
2013. máj. 12. 21:13
 6/28 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Én sem a reggeliből teszteltem, délután csináltam. 1 hét késésnél kifogja mutatni, elég erősen :)
2013. máj. 12. 21:14
 7/28 A kérdező kommentje:
Most meg akartam csinálni a tesztet, ki is mostam egy pixist (mert mártogatós van), de aztán meggondoltam magam. Holnap egy nagyon fontos tesztet írok az új munkahelyemen, ha most kiderül, h babás vagyok, tuti nem fogok tudni aludni, és a tesztre se koncentrálni. Szeretnénk babát, meg már 34 éves vagyok (első lenne), de azért a próbaidőt megvárhatta volna. :) Most kezdtem 2-án az új helyen, emiatt is esélyes a stressz, meg a pár hét munkanélküliség okozta anyagi problémák is.
2013. máj. 12. 21:45
 8/28 anonim ***** válasza:
Bármikor csinálhatsz tesztet 1 hét utánn már nem is lenne halvány...
2013. máj. 12. 21:51
 9/28 anonim ***** válasza:
hát én megcsinálnám kiváncsi lkennék letojnám a tesztet..az utolso hozzászolás kicsit fura....
2013. máj. 12. 21:52
 10/28 anonim ***** válasza:
Hát, ha ma, ha holnap, de mindenképp írd meg az eredményt, nagyon kíváncsi vagyok! :)
2013. máj. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!