Lehetseges a terhesseg vagy valami mas bajom van?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom nagyon gyakori ez a kerdes de muszaj feltennem. Mar van egy 10honapos kisfiam, 9honapja szedem a cerazette nevu fogamzasgatlot, eddig is hetente megjott a gyogyszer mellett, viszont kb. 3 napja egesz nap emelygek, hanyingerem van, kicsi az etvagyam es rengeteget pisilek. Most mult el tegnap a verzesem ami 8 napig tartott, abbol az utolso 4 csak ilyen barnas folyas volt nagyon eros derekfajassal. Szerintetek lehetek terhes igy gyogyszer mellett meg ilyen tunetekkel? Mindig bevettem ugyan abban az idoben minden nap, csinaltam egy tesztet de negativ, lehet meg korai? Lehetseges, hogy benyaltam valami virust?elore is koszonom a valaszokat2013. máj. 12. 18:57
2/5 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy negativ, de ha terhes is lennek fogalmam sincs mennyi idos igy lehet korai volt a teszt
2013. máj. 12. 19:06
3/5 anonim válasza:
Hát... ez csak a pár nap múlva elvégzett teszt fogja eldönteni, bármi lehet...
4/5 anonim válasza:
Már bocsi, de ha hetente megjön a tabletta mellett, akkor mégis minek szeded? Azért az nem normális, hogy állandóan vérzel tőle...
Lehet, hogy nem is hat rendesen, azért vérzel. Akkor meg akár terhes is lehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért szedem, mert még nem szeretnék 2. babát, és itt Aangliában nem adnak mást a Cerazetten kívül, ha a BMI-d magabb 30-nál, és az enyém 36, így közölték, hogy vagy elfogadom, hogy ezek a mellékhatások, vagy nem szedek semmit.
2013. máj. 13. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!