Ebben az esetben lehetséges a Terhesség?
Marcius 30.-án eggyütt voltam a párommal és belémment.(nem szedtem semmit) Mivel már szerettünk volna lassan babát,nem is vettem 72órás tablettát,mert ha teherbe estem volna megtartottuk volna.De sajnos Április 28.án megjött.(De közben márciusban még jelentkeztem egy suliba ahova felvettek) ezért ugy döntöttem akkor elkezdem a fogamzásgátló szedését.Vagyis ahogy megjött ápr.28.-án elsö naptól elkezdtem szedni.kb egy hete nagyon fáj a mellem hányingerem is volt és az étvágyam is olyan más lett.Szerintetek lehetséges a terhesség attól hogy ott áprilisban megjött?Vagy ez csak a gyogyszer miatt van?Tesztet csak szerdán akarok venni akkor lessz itthon a párom is.
26n
Nem valószínű, hogy terhesség. Vissza kéne menned a nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy másik gyógyszer kell. Szerintem a tabi okozza.
De ettől nyugodtan tesztelhetsz. Azért is kéne mielőbb tesztelned, mert ha mégis terhesség (bár szinte kizárt), akkor csak ártasz a tablettával a babának.
tuti nem terhesség okozza ezeket a tüneteket. Én is nagyon rosszul voltam mindig a fog.gátlótól :(
Abba is hagytam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!