Akkor most tegnap meglehetett az ovum?
Ma vagyok a 14. napon. Clostit szedek, ez az első hónapom. Tegnap már valami borzasztóan fájt az alhasam, feszített, minden bajom volt. CSináltam ovu tesztet, de a tesztcsík egy picivel halványabb volt a kontroll csíknál, tehát negatív volt. Este együtt voltunk a párommal (régóta először, betegség és éjszakás műszak + a négy éves gyerkőcöm miatt). Ma reggelre viszont szinte teljsen eltűnt a feszítő fájdalom. Érzem azért a petefészkem, de épphogycsak egy picit, a tegnapihoz képest elenyésző. Kíváncsiságból csináltam egy ovu tesztet, nem is figyeltem rá hogy négy órán keresztül ne pisiljek, tulajdonképpen nem is volt 10 másodpercig a vizeletben és mégis pillanatok alatt kijött a tesztcsík, üvölt róla hogy pozitív.
Arra gondoltam, hogy nem lehetséges-e, hogy tegnap a szeretkezés hatására mégis megvolt a tüszőrepedés? Mert ha nem akkor miért múlt el a fájdalom, hiszen mára lett pozitív a teszt!
Bocsánat, egy kicsit hosszú lett.... :)
Most már egyáltalán nem feszít a hasam, mintha elvágták volna... Nem értem! Akkor miért nemv olt pozi az ovuteszt tegnap? Miért ma? Amikor elvileg a pozi teszt után 24-36 órán belül reped meg a tüsző?! Csak arra tudok gondolni, hogy már közel volt a tüszőrepedés és az együttlét hatására előbb megrepedt....
Szerintetek lehetséges??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!