Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha jól látom, akkor tegnap-ma...

Ha jól látom, akkor tegnap-ma volt ovum?

Figyelt kérdés

Görbém: [link]

Eléggé lement a hő, és ma reggel elindult felfele. Akkor ezek szerint a napokban volt/van ovum?

2013. máj. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből nem lehet látni, hiszen még csak az eredeti szintre ment vissza. Ha holnap több fokkal az eredeti szint fölé megy, akkor utólag lehet tudni, hogy ma van.
2013. máj. 10. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi történt 15-17 ciklusnap környékén. Beteg voltál?

Valami miatt ott megugrott a hőd, így ez a mostani emelkedés nem kiértékelhető.

Továbbá igaza van elsőnek, az ovuláció hozzávetőleges helye mindig visszafelé állapítható csak meg.

Emellett látom iszol mindenféle teát, azok is befolyásolják a hőt, sajnos én nem értek hozzá, hogy hogyan, csak tudom, hogy hatással vannak rá...

2013. máj. 10. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
igazuk van az előttem szólóknak, viszont jó sokszor vagytok együtt, ez biztató!
2013. máj. 10. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem voltam beteg. űEgyszerűen felment a hőm és ennyi.

20-21-re írta a progi is a peteérést, így ezért gondolom (a görbéből is), hogy mostanság van.

2013. máj. 10. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A hőt egy időben kell mérni, így semmit nem ér
2013. máj. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!