Tápszert váltottunk, de a babám nem tud kakilni tőle. Látom hogy erőlködik, nyomja, de semmi. Tegnap váltottunk. Mit tehetnénk? Újabb tápszer? Várjak még?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:47
1/8 gabszem válasza:
ha 7-8 hetes már elmúlt akkor nyugodtan adj neki pár kiskanál őszilevet, sütőtöklevet, segíteni fog neki és nem lesz tőle semmi baja.
2/8 A kérdező kommentje:
6 hetes :(
2012. szept. 25. 14:51
3/8 gabszem válasza:
előző vagyok: még annyi hogy nem baj ha nem kakil mindennap, ameddig nem látod hogy esetleg zavarja, fáj a hasa stb.
4/8 anonim válasza:
Szerintem várj még 1-2 napot és ha nem javul a helyzet és látod rajta,hogy ez neki kellemetlen,akkor váltsatok.
Iszik eleget mellette?
5/8 anonim válasza:
Adj neki híg kamillateát, az serkenti a bélmozgást, hátha segít neki.
6/8 anonim válasza:
Minek váltottatok tápszert? Nekem a milumil komfort vált be azokra a panaszokra, amit írsz.
7/8 anonim válasza:
Szia! Sziasztok! Az a baj hogy hogy nagyon sok tápszer burgonya keményítős, ami fogja a baba hasát. Kislányomnak a Novalac székrekedés elleni tápszere vált be ami kukorica keményítős. Aki írta hogy nem baj ha nem kakil minden nap: Nos, egy anya tejes babánál ez így igaz. Egy tápszeresnek viszont egy kakis pelust kötelező produkálni pár hetes korban. Szerintem mihamarabb válts tápszert mert gondolj csak bele neked milyen nehéz ha nem megy könnyen a nehéz dolog......!
8/8 anonim válasza:
mi is 6 hetesen kezdtük a tápszerezést és váltani kellett emrt szorulása lett a picinek (Beba) de aztán a másiktól is viszont akkor már nem váltottam hanem vártam és 2 nap után rendbe jött de azóta is naponta 1x kakil max. Milumil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!