Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Hogyan tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja nem védekezünk,és várjuk a gólyát.. Tudom h ez még nagyon kevés idő az aggodalomra, de miért érzem azt, hogy NEM FOG SIKERÜLNI!?

Tudom,h nem szabad görcsösen rá gondolni, de minden nap-minden percben arra gondolok,h mikor jön össze! A sexről nem is beszélve!

Tudom h ez nem jó, de egyszerűen lehetetlennek tartom h terhes legyek!

Évek óta annyira vágyom rá! Már rátaláltam az igazira,eljutottunk oda h jöhet a bébi... És félek h azért nem fog jönni, mert félek h ne fog jönni!

(tudom hülyén hangzik,nagyon! de mit csináljak?)

Volt már vkivel így?

2013. máj. 11. 19:33
 1/6 sarah23 ***** válasza:
Elöször is ne idegeskedj,mert azzal semmit nem érsz el!!!Te igazából ezt nem tudod befolyásolni azzal hogy nagyon akarod!Légy laza,,élvezétek az együttlétet és mikor nem is gondolnád jön az a baba:)))Énis így kezdtem és mit értem vele?semmit:)Most tartok 3 madik hónapnál és feszkózók jön amikor jön,,,van forumom is ha gondolod csatlakozz és szívesen segitűnk a többiekkel:)szeretünk hallanni pozitivakat és tapasztalatokat is:)))De ha mégis nega akkor sem szabad elkeseredni:))) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2013. máj. 11. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Miért érzem azt h nekem nem sikerülhet?

Köszönöm a gyors válasz, bíztató! :)

2013. máj. 11. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így éreztem, mégis sikerült másodjára, a második hónapban. Elsőben elszámoltam magam, valamiért hamarabb jött meg a menzeszem, így lecsúsztunk róla. Pedig szerintem akkor is összejött volna. Szóval ilyen is van. De ne stresszelj akkor sem, sok párnak csak pár hónap, fél év után sikerül. Ne stresszelj csak gondolj arra, hogy a baba tudja, mikor kell jönnie! Szeressétek egymást a pároddal és beszélgessetek sokat! Sok sikert!

32h km

2013. máj. 11. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek

mi is eldöntöttük most már jöhet a baba, de nyolc hónapig próbálkoztunk mire sikerült

persze addig minden hónapban totál kiborulás depresszió mikor megjött

aztán egyszer csak nem jött meg

Istennek hála ma már másfél éves a lányunk :)

tudtad hogy a nemi aktusok csupán húsz százalék végződik terhességgel? az meg lássuk be nem olyan sok :)

2013. máj. 11. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Jó tudni,hogy nem vagyok egyedül!

Jelenleg a párom sem érti meg ezt amit érzek! Egyszerűen lehetetlennek tartom az egészet! Nem tudom magam most beleképzelni, pedig erről álmodtam évekig!

2013. máj. 11. 22:59
 6/6 sarah23 ***** válasza:
majd mikor meglátod a pozi teszteted,,minden félelmed és agályod elmulik meglásd:)
2013. máj. 12. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!