Hogyan tudnám kiverni a fejemből?
Másfél hónapja nem védekezünk,és várjuk a gólyát.. Tudom h ez még nagyon kevés idő az aggodalomra, de miért érzem azt, hogy NEM FOG SIKERÜLNI!?
Tudom,h nem szabad görcsösen rá gondolni, de minden nap-minden percben arra gondolok,h mikor jön össze! A sexről nem is beszélve!
Tudom h ez nem jó, de egyszerűen lehetetlennek tartom h terhes legyek!
Évek óta annyira vágyom rá! Már rátaláltam az igazira,eljutottunk oda h jöhet a bébi... És félek h azért nem fog jönni, mert félek h ne fog jönni!
(tudom hülyén hangzik,nagyon! de mit csináljak?)
Volt már vkivel így?
Miért érzem azt h nekem nem sikerülhet?
Köszönöm a gyors válasz, bíztató! :)
Én is így éreztem, mégis sikerült másodjára, a második hónapban. Elsőben elszámoltam magam, valamiért hamarabb jött meg a menzeszem, így lecsúsztunk róla. Pedig szerintem akkor is összejött volna. Szóval ilyen is van. De ne stresszelj akkor sem, sok párnak csak pár hónap, fél év után sikerül. Ne stresszelj csak gondolj arra, hogy a baba tudja, mikor kell jönnie! Szeressétek egymást a pároddal és beszélgessetek sokat! Sok sikert!
32h km
teljesen megértelek
mi is eldöntöttük most már jöhet a baba, de nyolc hónapig próbálkoztunk mire sikerült
persze addig minden hónapban totál kiborulás depresszió mikor megjött
aztán egyszer csak nem jött meg
Istennek hála ma már másfél éves a lányunk :)
tudtad hogy a nemi aktusok csupán húsz százalék végződik terhességgel? az meg lássuk be nem olyan sok :)
Köszönöm nektek!
Jó tudni,hogy nem vagyok egyedül!
Jelenleg a párom sem érti meg ezt amit érzek! Egyszerűen lehetetlennek tartom az egészet! Nem tudom magam most beleképzelni, pedig erről álmodtam évekig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!