Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 napja késik a menszeszem...

6 napja késik a menszeszem csinálhatok már tesztet? Nem védekeztünk, mivel babát szeretnénk, jajj ugy izgulok, de még tünetem nincs

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 16:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Terhesség elején természetes a mindjárt megjön érzés.

Csinálj tesztet, drukkolok :-)

2013. máj. 13. 12:34
 22/34 A kérdező kommentje:
nem csináltam még tesztet mert folyamatosan azt érzem hogy megjön , igy 8 nap után késéssel,nem akarok csalodni várjak még a teszttel?mit tegyek?érzem hogy mintha megjööne ugy feszül a mellem , a hasam meg mintha fellenne puffadna, folyamatosan kiszaladok a wc re mert meg kell néznem hogy megjött e mert azt érzem de seemi.mit tegyek merjek tesztelni?miért érzek ilyeneket?8napja késik, de mielött megjönne ezeket érzem duzzadt cici ott lent mindig azt érzem hogy megjön és mégsem hálistennek, de félek a csalodástol :(
2013. máj. 13. 13:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

akkor csinálj, amit akarsz.

Mindenki drukkol, te meg itt sz@rakodsz.

2013. máj. 13. 13:29
 24/34 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet!

Előbb utóbb csinálnod kell.

Ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális. Mivel vérbő a méh. Ugye ha megjön, akkor azért vérbő, ha meg terhes vagy, akkor azért vérbő.

Mindenki fél a csalódástól!

2013. máj. 13. 13:39
 25/34 anonim ***** válasza:
Tesztelj!
2013. máj. 13. 13:47
 26/34 anonim ***** válasza:

Egész hétvégén vártam a mai tesztedet.

Kérlek, tesztelj már egyet!!!!

2013. máj. 13. 13:54
 27/34 anonim válasza:
szerintem kamu az egész!!!!! Tényleg mindenki izgul,biztat! folyamatosan írjuk hogy tesztelj! te nem tudsz olvasni????????????? folyamatosan kérdezgeted,hogy TESZTELJEK??? már ne is haragudj nagyon komolytalan vagy!!
2013. máj. 13. 15:21
 28/34 A kérdező kommentje:
két csikot látok két csikot látok :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))rohanok össze vissza egyedül vagyok itt vagyok németországban a barátom meg dolgozik jajjjj uristen de akkor miért van pecsételö vérzés a bugyimon ? hu ez mitöl van ? boldog vagyok de aggodok is ez a beágyózás jele ez kis pecsét? meg görcsöl nyilal a hasam jaj jövöhéten megyünk haza megyek orvoshoz:) :(
2013. máj. 13. 15:41
 29/34 anonim ***** válasza:

A beágyazódás már rég megtörtént.

Ha vérezgetsz, akkor mindenképp orvos.

Raksz fel képet?

2013. máj. 13. 15:42
 30/34 anonim ***** válasza:

Németországban,nincs ékezetes billentyűzet,. Jaaj,de gondolom, te kivitted a magyar billentyűzetet.

Eltaláltam ugye? Gondoltam...

2013. máj. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!