Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 napja késik a menszeszem...

6 napja késik a menszeszem csinálhatok már tesztet? Nem védekeztünk, mivel babát szeretnénk, jajj ugy izgulok, de még tünetem nincs

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 16:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Hétfőn első vizeletből tesztelj :) Bár ha 4 órát visszatartod, 1 hetes késéssel már akkor is pozitív lesz, csak max. halványabban .

Írj feltétlenül!!!

2013. máj. 11. 22:59
 12/34 anonim ***** válasza:
1 hét késésnél már mind1 mikor csinálod meg a tesztet!
2013. máj. 12. 07:19
 13/34 A kérdező kommentje:
alig várom a hétföt, és még most sem jött meg :)immár 1 hete:)nagyon izgulok,mindenképp megirom hogy mi lett az eredmény nem felejtem el és köszönöm mégegyszer aki szurkol:)
2013. máj. 12. 10:55
 14/34 anonim ***** válasza:
én nemvárt utáni 5. napon vagyok...5 negativ teszt...mensi sehol...
2013. máj. 12. 16:13
 15/34 A kérdező kommentje:
5 nap után negativ teszt? :(mikor tesztelsz ujból?
2013. máj. 12. 16:35
 16/34 anonim ***** válasza:

minden reggel ellövök egy mártogatós tesztet...

ha 1 hét késés után sem jön meg,akkor tesztelek egy normális Clear Blue-val és ha az is negativ akkor felkeresem a dokit,mert nekem nem szokott késni...

Menszesz elött mindig elég erösen görcsölök,de most néha nagyon enyhe görcseim vannak,aztán egy kis hasszúrka aztán megint görcs...szoval nem tudom,furcsálom hogy nicsenek meg a szokásos erös görcsök.

2013. máj. 12. 16:46
 17/34 anonim ***** válasza:
Én pontosan a 7. nap késésnél csináltam a tesztet, délután és nagyon erős kétcsíkos lett. Cici feszült, duzzadt és a mensi görcsök is megvoltak, már a mensi kimaradás előtt éreztem, hogy babás vagyok. :) Sok sikert, szerintem nálad is ez a helyzet :)
2013. máj. 12. 18:46
 18/34 anonim ***** válasza:

Gratula neked!:) és te elötte nem is teszteltél?

De jó lenne ha nekem is lenne már végre + tesztem is :)

2013. máj. 12. 19:26
 19/34 anonim ***** válasza:

Szia! Na mi a helyzet? Rakj fel majd képet a tesztről!

Első voltam

2013. máj. 13. 11:09
 20/34 A kérdező kommentje:
nem tudom mit tegyek miért érzem azt hogy mintha megjönne de nem jön meg.a mellem feszült fáj akkor is igy fáj mielött megjönne, nem értem olyan bizonytalan vagyok ,lehet azért fáj a mellem mert csak megjön ?:((((
2013. máj. 13. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!