Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe estem?

Szerintetek teherbe estem?

Figyelt kérdés
A barátommal 3.-án lefeküdtünk( akkor vesztettem el ) és az első aktus után. kb 1 órával még 1 szer csináltuk, aztán kiszakadt bennem a gumi.. azóta félek hogy teherbe estem. ( a 2. nál nem ment még el . ) ma 9. én kellett volna megjönnie. de nem érzek semmilyen elő fájdalmat.. vagy akármit.

#terhesség #Szüzesség gumi
2013. máj. 9. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
nem valószinű, ha nem jön meg az aktus után két héttel-ig (jövő hét) sem akkor mindenképp csinálj tesztet. Állitólag van olyan hogy egyes lányoknak az első együttlét miatt felborul kicsit a ciklusa.
2013. máj. 9. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

sztem nem valószínű... de áruld már el, hogy szakadhat ki egy gumi?? :D ezen mindig csodálkozom, ha vki meséli... tök erős egy gumi, hogy tud kiszakadni??? :) érdekel nagyon. :D

na jó, igaz, hogy egyszer velem is megesett, de az azért volt, mert legalább 10 éves volt a gumi :D:D

2013. máj. 10. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!