Hogy lehet, hogy nem estem még teherbe?
Nem hinném, hogy az abortusz miatt...bár nem írtad, hogy mikor is volt az? Hogyha általában havi kétszer vagytok együtt, akkor elég kevés az esélye, hogy összejöjjön, mert nem mindegy, hogy mikor vagytok együtt.
Ciklusaiddal minden rendben? Ha tudatosabb babatervező szeretnél lenni, és már nagyon szeretnétek azt a kistesót, akkor vezess hőgörbét, csinálj ovutesztet, esetleg menj ill. menjetek el orvoshoz, hogy minden OK-e veletek. Hány évesek vagytok különben? És a kisfiad hány éves? Simán lehet, hogy ő pikk-pakk összejött, de a tesónál már problémásabb.
2. vagyok...
Bocsánat, kissé pontatlanul fogalmaztam. Szóval, azt akartam mondani, hogy a havi 2 együttlét sem mindegy, hogy mikor van. Ha együtt vagytok a ciklus 8. napján pl. meg a 25.-en, akkor elég valószínűtlen, hogy összejön a baba, mert egy átlag 28 napos ciklust alapul véve a 14. nap körül van peteérésed, tehát szinte 0 az esély, hogy összejöjjön a baba.
Havi 2 együttlétből csekély az esélye. És
Szerintem próbáljatok a férjeddel újra kicsit jobban egymásra hangolódni, a gyerkőcöt kicsit leadni :) Akkor lehet gyorsabban jönne a tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!