Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet, hogy nem estem...

Hogy lehet, hogy nem estem még teherbe?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiam, volt egy abortuszom. Ha lehet utóbbit ne firtassa senki. Nem védekezünk, bár nem is sűrűn vagyunk együtt, kb. havi 2x. Van, hogy többször, de még egyszer sem jött össze a kistesó.
2013. ápr. 23. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem most 20 hós a lányom! Tavaly ilyenkor kezdtünk próbálkozni a tesóval és csak most februárban sikerült!
2013. ápr. 23. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy az abortusz miatt...bár nem írtad, hogy mikor is volt az? Hogyha általában havi kétszer vagytok együtt, akkor elég kevés az esélye, hogy összejöjjön, mert nem mindegy, hogy mikor vagytok együtt.

Ciklusaiddal minden rendben? Ha tudatosabb babatervező szeretnél lenni, és már nagyon szeretnétek azt a kistesót, akkor vezess hőgörbét, csinálj ovutesztet, esetleg menj ill. menjetek el orvoshoz, hogy minden OK-e veletek. Hány évesek vagytok különben? És a kisfiad hány éves? Simán lehet, hogy ő pikk-pakk összejött, de a tesónál már problémásabb.

2013. ápr. 23. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nyilván kevés az együttlét. legalább a peteérés időszakában kellene többször együtt lenni. De senkinek sem megy egyszerűen. Nekem már van két gyerkőc és hónapok óta nem jön össze a harmadik, pedig én még a peteérésemet is figyelem, és olyankor szoktam jobban kezdeményezni és mégis ez a 4. sikertelen hónap.
2013. ápr. 23. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok...

Bocsánat, kissé pontatlanul fogalmaztam. Szóval, azt akartam mondani, hogy a havi 2 együttlét sem mindegy, hogy mikor van. Ha együtt vagytok a ciklus 8. napján pl. meg a 25.-en, akkor elég valószínűtlen, hogy összejön a baba, mert egy átlag 28 napos ciklust alapul véve a 14. nap körül van peteérésed, tehát szinte 0 az esély, hogy összejöjjön a baba.

2013. ápr. 23. 14:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tavaly előtt márciusban volt abortuszom. Igazából nem próbálkozunk, ha sikerül várjuk. A kisfiam 3 éves lesz ősszel. A páromnak ahogy az orvos fogalmazott:"ritka jó spermái vannak", velem minden rendben makk egészséges vagyok.
2013. ápr. 23. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Havi 2 együttlétből csekély az esélye. És

Szerintem próbáljatok a férjeddel újra kicsit jobban egymásra hangolódni, a gyerkőcöt kicsit leadni :) Akkor lehet gyorsabban jönne a tesó.

2013. ápr. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!