Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mi van és mit...

Most akkor mi van és mit csináljak? Sürgős volna!

Figyelt kérdés

Nem vagyok már kamasz és tudatlan sem,de tanácstalan annál inkább.

Van már egy 1,5 éves fiam,de szülés után sem lett rendszeres a menszeszem,már elfogadtam.

De olyan 35.napig ált.megjött.Most 39.napban vagyok és sehol semmi,bár minden tünetét érzem,hogy meg kéne jönnie.

Férjemmel óvszerrel védekezünk,amit minden aktus után vízzel töltünk meg leellenőrzés céljából.

Tudom,csináljak tesztet,de NEM MEREK!!!!Félek,hogy olyat mutatna amit nem akarok,de végső megoldás ez lesz majd...

Valaki valamit tud hozzá fűzni az esetemhez?

2013. máj. 9. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig óvszerrel védekeztek, nem sok esély van a terhességre. Van ugyan, de kevés. Ez lebegjen a szemed előtt, és essél túl rajta, csinálj egy tesztet. Ha Már úgyis ott a baba, akkor jobb minél hamarabb tudni róla, ha meg nem, akkor elmész dokihoz ha sokat késne, mer akkor nyilván más oka lesz. Tehát mégis csak azt mondom: tesztelj! Ne dugd a homokba a fejed, attól még nem változik a helyzet. Járj a végére mihamarabb.
2013. máj. 9. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig csak a teszt mutatna biztos eredményt. De ha rendszertelen a menstruációd, akkor még bármikor megjöhet. Lehet hogy gyulladás miatt késik, nem feltétlen terhesség az oka mindig annak, hogy késik, vagy kimarad a menzesz.
2013. máj. 9. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Ahhoz képest, hogy állítólag nem vagy már kamasz elég gyerekesen viselkedsz. Szerinted ehhez mit lehet hozzáfűzni? Ne hisztizz, hanem csinálj egy tesztet. Vagy várj, hogy megjön-e és rágd a körmöd.
2013. máj. 9. 10:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Akár milyen rosszul is esik igazatok van...

Ha felkelt a fiam elmegyek venni egy tesztet!

Köszi Nektek!

2013. máj. 9. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett.
2013. máj. 9. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Írd meg mi lett az eredmény!
2013. máj. 9. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem lukadt kis sztem kizárt hogy baba van lehet tulidegesitetted amgad rajta..és amint megcsinálod a tesztet és nega lesz másnap megjön jártam én is igy..Majd ird meg mi lett.
2013. máj. 9. 11:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Érdekesen jártam :-)

Elmentünk megvenni a tesztet a fiammal a DM-be,és mire hazaértünk megjött!!!!!

Rémesen boldog voltam!!!!!!

A tesztet meg elrakom,ki tudja,lehet még megtréfál a menszeszem.

Köszönöm a biztatást,kellettetek hogy a sarkamra álljak és ne csak nyafogjak!

2013. máj. 9. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!