Ez rövid luteális szakasznak számít?
28 napos ciklussal nem valószínű a PCOS, de persze lehetséges.
Az ovu teszt nem a legjobb szerintem erre, inkább hőmérőzz. Abból jobban látszik, hogy mikor volt pontosan az ovu. Vagy a legjobb, ha ovu tesztelsz és hőmérőzől is.
Amúgy 11 nap felett jó elvileg.
Köszi, hogy megírtad, akkor jól sejtettük, később is jött meg. Innentől legalább napra pontosan mindig tudni fogod, hogy mikor jön meg. Ha tudod az ovu napját, tudod a menzesz napját is:)Legalábbis én így tapasztaltam ki magamon.
első voltam.
Nem, az utolsó pozitív, és az első negatív ovuteszt között van ovud.
Tehát, ha elkezdesz tesztelni ciklus közepe felé, és első nap mondjuk negatív, második nap már pozitív, harmadik nap is pozitív, viszont negyedik nap negatív, akkor az első negatív nap számít az ovu napjának (a pozik után). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az utolsó pozi teszt és az első nega teszt közötti időben lökődött ki a petesejt. A pozitív ovu teszt azt jelzi, hogy a következő 8-36 órában (kinek mi) bekövetkezik az ovuláció.
Van akinek csak egy napig pozitív az ovuteszt, van akinek három. Nekem rendre mindig két napig pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!