Ti is látjátok halványan? (x-epil)
Figyelt kérdés
Nem tudom mit gondoljak a tesztről, nem reggeli első vizeletből csináltam, időn belül is láttam a 2. csíkot, de most, száradás után jobban látszik egy kicsit.
Szerintetek. Amúgy 2 nap múlva tesztelek megint, ha meg nem jön.
2013. máj. 8. 14:51
33/37 anonim válasza:
Ha ezt tetted volna fel elsőre, egyhangú pozi lett volna a válasz, gratula!!! :) (Én is megmondtam, hogy az;))
34/37 anonim válasza:
Én általában vakegér vagyok a tesztekhez, de ez elég egyértelmű most már. Jól látszik a második csík.
Az első képeknél nemet mondtam, úgyhogy most gratulálok! :)
35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatásokat, majd még jelentkezem.:)
2013. máj. 10. 22:25
36/37 A kérdező kommentje:
Akit érdekel: Vérből nézett HCG eredményem 0,0.
Kérdem én, hogy lehetséges, mikor időn belül volt pozi az 1 héttel ezelőtti tesztem? Doki: A testem játszadozik velem.
Ennyire megbízhatatlan némely teszt?
Nagyon letörtem. Nem értem, hogyan lehet ez, de az már biztos, hogy még nincs baba:(
2013. máj. 17. 15:42
37/37 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. 14-es válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!