Ti is látjátok halványan? (x-epil)
Figyelt kérdés
Nem tudom mit gondoljak a tesztről, nem reggeli első vizeletből csináltam, időn belül is láttam a 2. csíkot, de most, száradás után jobban látszik egy kicsit.
Szerintetek. Amúgy 2 nap múlva tesztelek megint, ha meg nem jön.
2013. máj. 8. 14:51
11/37 anonim válasza:
múltkor is hülyének néztek mikor mondtam egy lánynak, hogy látom a 2. csíkot. Aztán csinált egy digitális tesztet és pozi lett, akkor csodálkoztak a többiek, hogy tényleg terhes volt a lányka :)
12/37 anonim válasza:
egy mágus vagy. de itt nem a te szuper, természetfeletti képességed bizonygatása a fontos, hanem a kérdező :)
13/37 anonim válasza:
Én nem látok második csíkot! :(
De amíg nem jön meg van remény... Tesztelj pár nap múlva újra.
14/37 anonim válasza:
Én nem látom a 2. csíkot, de nagyon homályos a kép.
15/37 anonim válasza:
én sem látom a 2. csíkot, de valóban homályos és távoli :(
16/37 anonim válasza:
Ez tipikusan olyan kép, ha akarom látom, ha akarom nem. Én is nemre szavazok.
Két nap múlva reggel ismételj, ha addig nem jön meg.
18/37 anonim válasza:
Ez negatív. Az amit te látsz csíknak, az nálam is mindig kijön, de baba nincs. Az mindegyik x-epil teszten ott van
20/37 anonim válasza:
Látom, halvány pozi, ha már időn belül is láttad, nem száradási csík. Sztem egy nega teszten semmi se látszik, akár erőltetem a szemem, akár nem. Én a helyedben holnap reggeli első pisivel is ellőnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!