Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez ovuláció lehet? PCO-s...

Ez ovuláció lehet? PCO-s IR-es Pm alulműködéses vagyok!

Figyelt kérdés
Elég hosszú és rendszertelen a ciklusom. Van, hogy 60 napig tart, van hogy hamarabb megjön. Sajnos nem tudom, hogy van-e peteérésem, vagy csak néha (nem minden hónapban). Most tartok a 18. ciklusnapomon. Tegnap fájt a derekam, 2-3 napja kijött rajtam egy csomó nagy pati, mára elmúlt, és tegnap este szúrt a jobb petefészkem, mára volt átlátszó folyásom is. Ez lehet a pé jele? És ha igen, akkor most lesz vagy most volt
2013. máj. 7. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Így ezt nem igazán lehet megmondani.

A vízszerű folyás nem jó, úgy tudom, tojásfehérjszerűnek kell lennie.

Ovuteszt?

2013. máj. 7. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is használj ovu tesztet, az a tuti :)
2013. máj. 7. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ovu teszt sem jó PCOS-nél. Nekem volt totál pozitív tesztem, mégsem volt ovum. (PCOS-nél alapból magas az LH-szint).

Hőmérőzni kell, csak az mutatja biztosan, hogy volt-e vagy sem.

Nekem volt, hogy tojásfehérjés folyásom volt, vagy épp szurkált a petefészkem, mégsem lett ovum.

Vmikor meg az égvilágon semmit nem éreztem, és volt:)

Nekem a hőmérőzés bevált.

2013. máj. 7. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nem pont vízszerű van. Egy kicsit sűrűbb, de nincs színe. Ezért írtam, hogy átlátszó! Akkor jövőhónaptól nyelv alatt mérem. Elég csak a csipogásig??? Mégegyszer köszönöm a választ!
2013. máj. 8. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonlóan PCOS, IR, Hashimoto-s PM. Különbség, hogy rendszeres 28 napos ciklusom van. De szerintem is mérd a hődet, az a biztos! Nekem a tojásfehérjés folyás utáni nap szokott lenni kb. ovum.
2013. máj. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!