Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok légyszi mondanátok...

Csajok légyszi mondanátok vélemény ezekrol az ovu tesztekrol?

Figyelt kérdés

ez volt a korábbi kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

most ossze vagyok zavarodva.erosodnek a tesztek vagy felesleges tesztelgetnem szerintetek?nem ertem hogy a tegnapi akkor miert halvanyabb mint a tegnap elotti, viszont a mai meg erosodott.... ott vannak a datumok is mellette.ma vagyok a 19.napon és 32 napos volt az utolso ketto ciklusom. ezek a tesztjeim:

[link]

[link]

A felso tesztek Predictor-ok, amirol nem sok jot hallottam, a masik fajta DM-es

2013. ápr. 30. 18:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezek még negativak, de ezek alapjan lesz peteérésem? a második csik akkor is megjelenik halvanyan ha nincs abszolut peteérés?ezzel nem vagyok tisztában. Tehát ha a ciklus bármelyik napján tesztelnék mindig lenne masodik csikocska, csak nem eros akkor is ha nincs petérés?
2013. ápr. 30. 18:38
 2/11 Roberta77 ***** válasza:
Te, ez a mai egész erős!!!! Tuti hogy holnap lesz full pozi!!!! :-))))
2013. ápr. 30. 19:03
 3/11 A kérdező kommentje:
igen a DM-es elég jol néz ki, de a Predictor miért ilyen halvány szerinted? rendes vagy hogy ilyen sokszor válaszolsz :D
2013. ápr. 30. 19:07
 4/11 Roberta77 ***** válasza:
Predictorrol csak negatív véleményt olvastam itt......
2013. ápr. 30. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
ma mindenkép legyetek együtt és holnap is!! Nekem ennél erősebb nem volt a második csíkom.. és babás lettem (3 napja tudom)
2013. ápr. 30. 19:36
 6/11 A kérdező kommentje:
hát bárcsak már sikerulne, ez lenne a férjem 30. szulinapjára a legszebb ajándék. koszi csajok :)
2013. ápr. 30. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen erősségű volt "csak", és akkor volt a peteérés.

Ma tutira bújjatok össze! :)

Sok sikert!

2013. ápr. 30. 22:08
 8/11 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a tesztet kb. 20 perce csináltam és rogton eloszor a kontroll csik jelent meg. akkor ez mar tuti pozitiv ugye? holnap meg csinalok es elmeletileg akkor mar halvanyulnia kene? akkor mostantol kb. 24ora amig sikerulhet? jaj ugy orulok hogy legalabb a mutet utan is rendesen van peteeresem :D elkapom a férjemet :D

2013. máj. 1. 17:06
 9/11 A kérdező kommentje:
vagyis elirtam eloszor a T betunel jelent meg a csik. ahol most nagyon eros
2013. máj. 1. 17:07
 10/11 Roberta77 ***** válasza:

Ééés iggeeeennn :-))))

Gratulálok ez full pozi!!!

Mindent bele ;-)

2013. máj. 1. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!