Lányok reménykedhetek? Tegnapra, tegnapelőttre nem vártam.
Figyelt kérdés
Tegnap azt hittem megjön, mert jött az az érzés, görcsök, stb. De az ég világon semmi nem jött szerencsére. Ma már nem görcsölök, tegnap estig volt csak. Szerintetek lehet baba? Holnapre tervezem a tesztelést. Ha csak simán késne valamiért (bár nem szokott), akkor nem görcsöltem volna tegnap egész nap. Mert ha eddig valaha is késett, nem görcsöltem aznap, amikor meg kellett volna jönnie, csak akkor, amikor meg is jött.2013. máj. 7. 14:35
1/8 anonim válasza:
Bármi lehet. Reggel tesztelj! :) drukk!
2/8 anonim válasza:
Én is drukkolok! :)
majd írj ide egy pár szót h mizu!
3/8 anonim válasza:
Ó, én is így kezdtem, mikor meg kellett volna jönnie egész nap görcsöltem, de semmi, azóta már 7 hónapos a kisfiam! :) Drukkolok, írd meg mi lett!
4/8 anonim válasza:
Nekem iszonyat görcsölt a hasam, a derekam, de nem jött meg a havim, 5 nap késés után pozitív lett a teszt, a mindjárt megjön érzéssel együtt! Nagyon drukk, írj majd!
5/8 A kérdező kommentje:
jaj, de jó lenne. 1 éve várunk rá. és tényleg csak azért bízom most nagyon benne, mert görcsöltem és tényleg ha máskor esetleg késett nem volt görcs aznap amikor meg kellett volna jönnie.
2013. máj. 7. 14:51
6/8 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy simán lehet baba. Én mindig görcsölök ha kell ha nem mensikor, és amikor nem vártam is görcsöltem, gondoltam, de jó, már megint nincs baba, de mégis az lett. Szóval az ha görcsölsz, simán jelenthet babát. Majd írd meg mit teszteltél. Nagy kalappal :D!
7/8 A kérdező kommentje:
sajnos éjszaka, hatalmas görcsökkel megjött :( nagyon el vagyok már keseredve :(
2013. máj. 8. 08:12
8/8 anonim válasza:
Sajnálom! :-(( De ne add fel! Új hónap, új esély!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!