Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Budapesti Kaáli intézet?

Budapesti Kaáli intézet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon sok mindent olvastam eddig a gyakorin a Kaáliról, de azért felteszem nektek a kérdéseimet!

A párom spermaszáma nagyon alacsony(3M/ml), velem minden renben van.Ez ugye TB alapú vizsgálattal készült. Az az orvos egyből azt mondta, hogy ez nem is kérdés lombik.

Érdekelne, hogy a Kaáliba van-e lehetőség kevesebb előzetes vizsgálattal, és az inszemináció elkerülésével lombikozni?

És hogy kb mennyi idő amíg a konzultációra megkapjuk az első időpontot? És utána mennyi idő, amíg eljutunk a lombikig?

És az utolsó kérdésem, hogy szerintetek összejön e nekünk az első 5 lombik alatt?

Elnézést, ha kicsit zavaros, de kétségbe vagyunk esve.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 7. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
En ugy tudom, hogy inszemet csak akkor hagynak ki, ha a nonel van olyan problema, mint pl mindket petevezetek elzarodas. Kevesebb elozetes vizsgalat alatt mit ertesz pontosan? Szerintem csak friss leleteket fogadnak el, ha elfogadnak, de eleg sok vizsgalat szukseges. A konzultaciora nekem nem kellett sokat varni, bar ez abszolut orvos fuggo. Vannak felkapottabbak. A lombikra akar honapokat is kell varni sajnos. Nekunk az elso lombik osszejott, ugyanez volt nalunk is a gond. Sok sikert!
2013. máj. 7. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, az inszemet megcsinálják, ha elegendőnek találják a spermaszámot (ezt majd az ottani doki eldönti)

A pesti Kaáliban elfogadnak máshol készült eredményeket (tb alapon, stb), de nem lehet túl régi, nekünk pl. kb. 3 hónapos volt a legkorábbi.

Akár inszem, akár lombik, ezeken a vizsgálatokon át kell esni (neked is kell majd hiv, hepa - ez a párodnak is, clamydia, rákszűrés, ha inszem, akkor átjárhatósági is kötelező)

Az első konzultációra most nem tudom, mennyit kell várni, mi 2 éve 2 hónapra kaptunk. A lombik ideje a vizsgálatoktól függ (vérvételek, stb), amúgy meg az adott doki várólistájától, mert csak meghatározott számú lombikot végezhetnek 1 hónap alatt. Mi legutóbb 9 hónapot vártunk.

Az, hogy mikor sikerül, sajnos senki nem tudja megmondani, pozitívan kell hozzá állni. Ne essetek kétségbe!!! :) nem szabad!

Nálunk a másodikkal jött össze a baba. Sok sikert.

2013. máj. 7. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!Remélem nekünk is összejön! :) És gratulálok mindkettőtöknek!
2013. máj. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!