Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 és fél hetes késésnél lehet...

3 és fél hetes késésnél lehet terhesség? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3,5 hete késik a menszim. Csináltam két tesztet, mindkettő negatív volt. Az első a 8., a második a 16. késésnapon volt. Sűrűn kell pisilnem, a melleim elég furcsák lettek, szúrkál, görcsölget a hasam, de nem mondhatnám olyan nagyon fájó dolognak. Nem tudok a hasamon feküdni, ha felhúzom a lábaim, olyan, mintha megkeménykedne a hasam. Derekam is elég sűrűn fáj. Múlt hétig mindig úgy éreztem, hogy na most fog megjönni, de semmi. Néha van egy kis émelygés, valamint a szeméremajkaim be vannak durranva. Nem piros, nem viszket, semmi. Holnapra kaptam időpontot csak a dokihoz, úgyhogy délután megyek. Véleményetek? Valakinek volt olyan, hogy nem mutatta a teszt?

2013. máj. 6. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :-((( De ne add fel, ma már tényleg szinte mindenre van gyógyszer. Én PCOS vagyok, IR-em és Pajzsmirígy alukműködésem van. Lényegében lehet nincs is peteérésem. Kaptam gyógyszert, és azt mondta az orvos, biztos, hogy lehet majd gyerekem! Csak szedni kell a gyógyszert, diétázni és sportolni! Ne add fel! Menj egy jó endokrinológushoz!
2013. máj. 8. 08:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Mindeképp màsikhoz megyek.Találtam is egy jót,a vérvétel eredményeit már hozzá viszem. Köszönöm a vàlaszokat!
2013. máj. 8. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!