Kinek volt menszesz előtt tünet a gyakori pisilés?
A gyakori pisilés tünet majd terhesség után jóval később jön, ha lesz akkora a baba hogy nyomja a méhed, kb 3 hónaposan, vagy később!
Ez biztos nem terhességi tünet ilyen korán!
Na meg ha gyakran kell pisilni, az azt jelenti 2 óránként kelsz éjjel pisilni!!
"A gyakori vizelési inger is a terhesség első jelei közé tartozik. Hátterében az első időszakban a hormonális változások állnak, míg később a megnövekedett méh és a magzat súlya fejt ki nyomást a húgyhólyagra."
Én most vagyok az 5. héten és már két hete folyton a wc-re járok! Volt hogy éjszaka vagy 4 szer kimentem. Mostanában már kezd enyhülni a dolog, és nem kell olyan sűrűn menni. :) Úgyhogy akár ez is egy jel lehet.
Szia! Nekem is hamarabb volt ez a tünetem, mint ahogy megtudtam volna, hogy terhes vagyok. Felhívtam a dokimat, aki kuncogva azt mondta: Csináljon egy tesztet és hívjon vissza. Hát azt hittem lehidalok, mert bár próbálkoztunk, én nem gondoltam, hogy abban a hónapban össze is jött a baba! :D Nekem ez eltartott a 11-12. hétig, majd most egy 2 hete jött elő újra!
27 hkm
Szia nekem is ez volt az első "tünet"A peteérés utánn már nagyon sokat voltam pisilni és fel voltam fujodva...Volt hogy éjjel is mentem előtte soha és napközben is főleg reggel nagyon sokat de egész nap..utánna elmult és a vége fele jött vissza mikor focizott a holyagommal...)
Most ugyan ez a tünetem van remélem sikerült a teso...)
Drukkolok neked!
Üdv egy 3 éves nagylány anyuja)
Hu szivből gratulálok jó ilyet olvasni!!!!!!
Én is ha teszteltem megirom miért is pisiltem annyit!:-)
remélem nekem is + lesz..)
3 éves kiscsaj anyuja!
Irj még!:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!