Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 és fél hetes késésnél lehet...

3 és fél hetes késésnél lehet terhesség? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3,5 hete késik a menszim. Csináltam két tesztet, mindkettő negatív volt. Az első a 8., a második a 16. késésnapon volt. Sűrűn kell pisilnem, a melleim elég furcsák lettek, szúrkál, görcsölget a hasam, de nem mondhatnám olyan nagyon fájó dolognak. Nem tudok a hasamon feküdni, ha felhúzom a lábaim, olyan, mintha megkeménykedne a hasam. Derekam is elég sűrűn fáj. Múlt hétig mindig úgy éreztem, hogy na most fog megjönni, de semmi. Néha van egy kis émelygés, valamint a szeméremajkaim be vannak durranva. Nem piros, nem viszket, semmi. Holnapra kaptam időpontot csak a dokihoz, úgyhogy délután megyek. Véleményetek? Valakinek volt olyan, hogy nem mutatta a teszt?

2013. máj. 6. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát,azt már ki kellett volna mutatnia a tesztnek, hisz ez már nem is késés, ha nem teljesen kimaradt, hisz lassan már a következőnek kéne jönnie.

Én drukkolok, de szerintem elég minnimális az esélye, hogy baba legyen.

Azért majd írd meg holnap hogy mi lett :)

2013. máj. 6. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Hallottunk már olyat, hogy csak a 6. héten mutatta ki a teszt, de ez nagyon ritka. Bár a tüneteid utalhatnak terhességre, de sose tudni...

Holnap a doki gondolom elküld vérvételre hcg-t néznek majd. Abból egyértelműen kiderül! Megy a drukk! :-)

2013. máj. 6. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
sőt olyan is van hogy ki se mutatja sőt még menstruálsz is terhesség alatt van egy csatornán ilyen terhességekről egy műsor hog a nő azt se tudta hogy terhes
2013. máj. 6. 20:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Nagymamámnál és nagynénémnél is az első hónap kimaradt, utána 4 hónapig menstruált, és semmit nem vettek észre. Mivel a nagyszülőkre jobban hajazunk...ki tudja...majd kiderül.
2013. máj. 6. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek egy teszt sem mutatta ki a babáját, pedig neki is késett már. Nem tudom, milyen teszteket használtál, de csalhatnak, lehetnek hibásak. Szóval lehet simán baba, pláne a tüneteid alapján, de ezt úgyis csak az orvos tudja megmondani. Nyilván megvizsgál majd, és csinál hüvelyi ultrahangot is. Remélhetőleg, egy kis meglepetésben lesz részed. :)
2013. máj. 6. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagynénémnek sem mutatta ki a teszt egyik gyerekét sem a 3-ból,még akkor sem mikor már rugdostak,és az elején sem,szerintem a tüneteid alapján simán lehetsz babást :) Írd meg mit mondott a doki
2013. máj. 6. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, holnap este megírom. Remélem nem valami betegség!
2013. máj. 6. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia mi lett veled, mit mondott a doki?
2013. máj. 7. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Baba nincs. Hormonvizsgálat, és a végén azért odabiggysztett egy kedves mondatot: : nem tudom miért nem működik a petefészek, majd lesz valami abból az izéből". Most ez?? Aztán már tessékelt is ki és hívta a következőt...remélem ezzel nem azt akarta közölni, hogy nem lehet babám...:(
2013. máj. 7. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, ilyet nem közölhet csak úgy egy doki, pláne mindenféle vizsgálat nélkül. Most nem sikerült,de a hormonvizsgálatból majd kiderül, lehet valami hiányzik, de ma már szinte minden pótolható gyógyszerrel. Ha meg nagyon gáz a doki, akkor bátran keress másikat!

1. voltam

2013. máj. 8. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!