3 és fél hetes késésnél lehet terhesség? Többi lent.
Sziasztok!
3,5 hete késik a menszim. Csináltam két tesztet, mindkettő negatív volt. Az első a 8., a második a 16. késésnapon volt. Sűrűn kell pisilnem, a melleim elég furcsák lettek, szúrkál, görcsölget a hasam, de nem mondhatnám olyan nagyon fájó dolognak. Nem tudok a hasamon feküdni, ha felhúzom a lábaim, olyan, mintha megkeménykedne a hasam. Derekam is elég sűrűn fáj. Múlt hétig mindig úgy éreztem, hogy na most fog megjönni, de semmi. Néha van egy kis émelygés, valamint a szeméremajkaim be vannak durranva. Nem piros, nem viszket, semmi. Holnapra kaptam időpontot csak a dokihoz, úgyhogy délután megyek. Véleményetek? Valakinek volt olyan, hogy nem mutatta a teszt?
Hát,azt már ki kellett volna mutatnia a tesztnek, hisz ez már nem is késés, ha nem teljesen kimaradt, hisz lassan már a következőnek kéne jönnie.
Én drukkolok, de szerintem elég minnimális az esélye, hogy baba legyen.
Azért majd írd meg holnap hogy mi lett :)
Hallottunk már olyat, hogy csak a 6. héten mutatta ki a teszt, de ez nagyon ritka. Bár a tüneteid utalhatnak terhességre, de sose tudni...
Holnap a doki gondolom elküld vérvételre hcg-t néznek majd. Abból egyértelműen kiderül! Megy a drukk! :-)
Nyugi, ilyet nem közölhet csak úgy egy doki, pláne mindenféle vizsgálat nélkül. Most nem sikerült,de a hormonvizsgálatból majd kiderül, lehet valami hiányzik, de ma már szinte minden pótolható gyógyszerrel. Ha meg nagyon gáz a doki, akkor bátran keress másikat!
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!