Próbálta már valaki a Pajzs Komplex nevű tablettát?
nekem pont ma javasolta az endokrinológus 2,75-ös TSH-ra
Napi 1-et kell belőle szednem.
Elvileg csupa vitaminból és ásványi anyagból áll, tehát gondolom problémát nem okoz.
Sziasztok!
Én még életemben nem hallottam erről a tablettáról, de nagyon örülök, hogy kitetted ezt a kérdést, mert nekem 2,53 a TSH-ám és nem kaptam rá semmit az endrokrinológustól. Jelenleg clostit szedek, ez az első hónapom, de ha nem jön össze vele a baba, akkor a következőben kipróbálom a Pajx Komplexet. Ahogy nézegettem nem is túl drága... :)
4-es vagyok. Az a borzasztó, hogy én is mindenhol ezt olvasom, de az endrokrinológus dokim szerint a 2,54-es értékem teljesen jó és nem igényel gyógyszerezést akkor sem ha babát szeretnék! Azóta már két nőgyógyásznak is megmutattam a leleteket, szerintük sincs semmi gond, próbálkozzak aztán majd jön a baba... Azt csinálom, lassan egy éve.... A fiam elsőre összejött,ő négy éves, a testvér meg valamiért nem akar... :(
Köszönöm, hogy írtál a válaszomra, akkor nem is várok tovább, veszek ilyen tabit, mert ezt baba mellett is lehet, igaz?? Biztos ami biztos...
Sajnálom, hogy elveszítetted a babádat!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!