Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Decolen nevű (mellnövelő)...

A Decolen nevű (mellnövelő) tablettát próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

úgy hallottam, hogy szlovákiában lehet kapni! mennyibe kerül, nem tudjátok? kell hozzá recept vagy csak bemegyek a gyógyszertárba kifizetem és kész?

azért gondoltam erre, hogy megpróbálom hátha segít valamit, mert sokat fogytam és a melleim nagyon csúnyák... ha nemsegít akkor marad a műtét. :(

#mellnövelő #decolen
2012. júl. 31. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs mellnövelő tabletta, legfeljebb olyan amitől hájat növesztesz és tönkrevágja a hormonháztartásodat is. Sose volt mellem, az a pici is lóg ami van, sose érdekelt, ettől még nem vagyok csúnyább senkinél. Nem értem neked mi bajod. Ezt inkább fejben kéne rendbehozni, mert ott a gond ha a melleid ennyire számítanak.
2012. júl. 31. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:

mivel nem láttál meztelenül ezért így könnyű ítélkezni. hidd el nem vagyok szép látvány! vagy ez vagy a műtét, de így tuti nem maradok. egyébként a hasamat ősszel fogom rendbehozatni...

mások tapasztalatai???

2012. júl. 31. 14:45
 3/3 Kingus26 válasza:
Szia. en ma vettem be az utolso szemet a Decolenbol. Semmi valtozast sem tapasztaltam. Szlovakiaban vettem 31.80 euroert , patikaban, recept nelkul...megegyszer nem vennem meg, de egy probat meger, lehet neked tobbet fog segiteni. sok sikert. egyutt erzek veled, mert egy cipoben jarunk. Minden jot!!!
2013. okt. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!