2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?
Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra.
Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok
Kedves kommentelők és hitetlenkedők!
Örömmel tudatom hogy van egy pocaklakóm, már 7 hetes!
Tehát a rendellenes vérzés a babát jelentette. Két héttel később mutatta csak ki a teszt! :)
Szia! 5-ös vagyok.
Nagyon gratulálok neked, én mondtam, hogy előfordulhat a szokatlan vérzés a baba miatt, főleg, ha amúgy mindig pontos szokott lenni. Örülök, hogy kismama lettél, és hogy nem csalt a megérzésed. A lepontozó hitetlenkedők meg remélem tanulnak az esetből és ezután nem hurrogják le az embert, csak azért, mert esetleg ebben a témában még tapasztalatlanok!
Nagyon boldog babavárást kívánok neked! Közben nálam is kiderült, hogy úton van a baba, 8 hetes a csöppség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!