Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nappal korábban jött meg,...

2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?

Figyelt kérdés

Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra.

Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok

2013. máj. 5. 13:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem mutat semmit? Ha negatív, akkor az negatív, nem pedig semmi. Hát nem tudom, lehet, hogy mostmár csak kihatott a fogyókúra a ciklusodra, vagy valami más miatt zavarodott össze. Ha terhesség miatt jött volna meg másképp a menzeszed, már pozitív lenne szerintem.
2013. máj. 7. 12:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelők és hitetlenkedők!

Örömmel tudatom hogy van egy pocaklakóm, már 7 hetes!

Tehát a rendellenes vérzés a babát jelentette. Két héttel később mutatta csak ki a teszt! :)

2013. jún. 18. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! 5-ös vagyok.

Nagyon gratulálok neked, én mondtam, hogy előfordulhat a szokatlan vérzés a baba miatt, főleg, ha amúgy mindig pontos szokott lenni. Örülök, hogy kismama lettél, és hogy nem csalt a megérzésed. A lepontozó hitetlenkedők meg remélem tanulnak az esetből és ezután nem hurrogják le az embert, csak azért, mert esetleg ebben a témában még tapasztalatlanok!

Nagyon boldog babavárást kívánok neked! Közben nálam is kiderült, hogy úton van a baba, 8 hetes a csöppség. :)

2013. jún. 18. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és gratulálok neked is!!!:)
2013. jún. 19. 19:32
 15/16 meretek válasza:
Szia tudom már régi a kérdésed, de hátha 😊először is gratulálok a picihez, én csak annyit szeretnék kérdezni az "utolsó " mesid mennyi volt,ha a korábbihoz képest olyan mint első napban esetleg kicsit több? Mert én most ugy érzem sok év után végre összejött ☺,de a sok negatív-negatív teszt miatt még nem merek próbálkozni a teszteléssel. 3 nappal előbb jött meg és csak a második nap volt kicsit több a tobbi napon csak pecsételés, de ez a "több " is lényegesen kevesebb volt mint a normális. Tüneteim vannak ,úgy mint émelygés néha megingok (nem szédülök) érzékeny a mellem és azóta többször éreztem szúró fájdalmat a bal petefészkemnél. Köszönöm, ha válaszolsz egy reménykedő leendő anya😊
2019. febr. 26. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia utolsó. Neked végül baba lett?
2022. dec. 18. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!