Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nappal korábban jött meg,...

2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?

Figyelt kérdés

Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra.

Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok

2013. máj. 5. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Ez a kérdés ugye nem komoly ?
2013. máj. 5. 13:38
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
A menstruáció???
2013. máj. 5. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Tuti nem vagy terhes ha megjött!!!
2013. máj. 5. 13:56
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Furcsa kérdés. Ha megjött nagyon valószínű, hogy nem vagy terhes.
2013. máj. 5. 13:59
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem rendesen jött meg, vagyis mennyisége kevesebb volt, vagy a hossza is rövidebb a megszokottnál, márpedig azt írtad, hogy igen, akkor simán előfordulhat baba is a dologban, de lehet, hogy a fogyás miatt zavarodott meg a ciklusod. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Drukkolok neked, hogy sikerüljön. Én rengeteg olyan esetről halottam, hogy a terhesség első hónapjaiban még tapasztalt az illető nő vérzést, némileg kevesebbet és rövidebb ideig, mint szokott, de vérzés volt.
2013. máj. 5. 14:07
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Mindket terhessegemnel igy volt. Par nappal hamarabb a megszokottnal barnaztam ket napig es kesz. Viszont erre szoktak adni vmi gyogyszert, amit az elso trimeszteben kell szedni, a nevere nem emlekszem. Holnap tesztelj es ha pozitiv, minel elobb menj dokihiz, mondd neki, hogy picit verztel.
2013. máj. 5. 20:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Sajnálom hogy vannak közöttünk olyanok akik ennyire nem értenek a saját testükhöz, és csak baromkodni tudnak..... Több ezer olyan eset volt hogy gyenge vérzés babát jelentett...én csak kíváncsi voltam rá hogy konkrét esete van e valakinek. 4 év után az ember lánya nem tesztel már éjjel nappal...
2013. máj. 6. 10:50
 8/16 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Mi rosszat írtam, hogy ennyir lepontoztak???

Aki még nem hallott ilyen esetekről, hogy terhesség első hónapjaiban előfordulhat vérzés a nem várt mensi idején, az olvasson tovább és ne pontozzon le olyanokat, akik teljesen helytálló válaszokat írnak!

Munkámból kifolyólag sok hasonló esettel találkoztam.

Egészségügyi dolgozó

2013. máj. 6. 13:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Majd meselj, mi lett!

(Hatos vagyok :) )

2013. máj. 6. 16:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves 5!Nem én pontoztalak le...számomra hasznos volt...

Kedves 6! Ma reggel teszteltem, még nem mutat semmit sem a teszt, viszont már abszolút nincs semmi vérzésem, sem pedig folyásom, pedig csak ma vagy tegnap kellett volna vagyis nem kellett volna megjönnie...várok még csütörtökig, és majd újra tesztelek!!!

2013. máj. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!