2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?
Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra.
Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok
5-ös vagyok.
Mi rosszat írtam, hogy ennyir lepontoztak???
Aki még nem hallott ilyen esetekről, hogy terhesség első hónapjaiban előfordulhat vérzés a nem várt mensi idején, az olvasson tovább és ne pontozzon le olyanokat, akik teljesen helytálló válaszokat írnak!
Munkámból kifolyólag sok hasonló esettel találkoztam.
Egészségügyi dolgozó
Majd meselj, mi lett!
(Hatos vagyok :) )
Kedves 5!Nem én pontoztalak le...számomra hasznos volt...
Kedves 6! Ma reggel teszteltem, még nem mutat semmit sem a teszt, viszont már abszolút nincs semmi vérzésem, sem pedig folyásom, pedig csak ma vagy tegnap kellett volna vagyis nem kellett volna megjönnie...várok még csütörtökig, és majd újra tesztelek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!