Mit kéne csinálnom, hogy ne kelljen sokat várnunk a gyermek áldásra? Van valami bevett praktika?
A karcsu azt jelenti bmi normals ennyi nem sovanyat irtam ertelmezzetek jol.
Sok ssex nem jo mert a sperma 2/3 naponta erett
Ne lovagolj a sulyodon en innen nem lattam hany kilo vagy.
Tudod a tulsulyos nok tehat bmi magas nem esnek konnyen teherbe mert a zsirszovetben felgyulemlik az osztrogen es a hormonalisxegyensuly felborul ezert mondtam karcsu tehat norm bmi teste szivessen koltozik a baba.
Tudod sok kismamam akkor esett teherbe mikor szepen lefogyott ces ruhatarat cserelt :)
1. a kardió edzés PONT nem tesz jót a fogantatásnak engem a nőgyógyász tiltott le róla mikor nem akart összejönni a baba.
2. ha 3 naponta szexeltek akkor jó eséllyel sok sok hónapig elkerülitek majd pont a peteérésedet. Inkább 2 nap legyen az, ne 3.
3. Azért ne csináljunk már úgy hogy 165 cm hez 65 kiló AZ TÚLSÚLYOS akit akadályoz a zsírszövete a teherbeesésnél....akit akadályoz az tudjátok ki, aki 100 kiló 165 cm-hez na ott már valóban 15-20 kg-t le kell dobni mert ott valóban felborul már az anyagcsere is (pajzsmirigy cukor stb.).
Mióta próbálkoztok egyébként, mert amúgy 2 egészséges rendszeres nemi életet élő embernek 1 év alatt 89% hogy terhes lesz a nő, értelemszerűen minél kevesebb idő annál kisebb ez a szám.
A férjemmel a kövek erejét vetettük be! A férjem hisz benne, én meg két lábbal állok a földön, de nem voltam elenne.Egy ilyen boltban vásároltunk Hegyikristályt és Rózsakvarcot, az eladó nagyon kedves volt és részletesen elmondta a"használati" utasítást. Hogy aztán a kövek erejének vagy a kitartásunknak köszönhető, azt nem tudom,de a rákövetkező hónapban pozitív lett a tesztem!:)
Egy másik lehetőség amit "bevetetünk" az az volt, hogy az együttlétünk után felpolcoltam a derekam a falra és úgy lógat kb. negyed órát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!