Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vágyik egy kisbabára? Ki...

Ki vágyik egy kisbabára? Ki hol tart?

Figyelt kérdés
20 sikertelen hónap után vagyok, van még valaki így? Május 10-14.között nem kéne megjönnije. Nagy reményeket nem fűzök a sikerhez, de majd bedilizek egyedül, ha van valaki hasonló helyzetben írjon.
2013. máj. 2. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi akarunk.

-De én hetelek,

-feleségem kb szeptembertől lesz állandós beosztásban. (ez elvileg visszautat jelentene a munkába visszatéréshez.

-többségében megszakítással védekezünk. (ha igy jön a baba , várjuk.) én minél hamarabb akarnám.

2013. máj. 2. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Bãr nem vagyok hasonló helyzetben, de azért próbálok hozzászolni.

Párom legjobb barátjának és feleségének nem lehetett babájuk.

Mindent kipróbáltak már, az összes mítoszban szereplő módszereket, helyi praktikákat stb. Nos, sajnos egyik sem sikerült. Maradt a művi út. Szegények amnyira el voltak keseredve, hogy már több millió forintot is a leendő apróságra költöttek, csak hogy megfoganjon. 5. év után lombik bébi program 2.mpróbálkozására sikerült nekik. Iker lányok lettek, makk egészségesek.

Én biztos megbolondulnék, nem is tudom milyen kitartás erő s akarat elhatározás kell, hogy véghezvigyék.

Nekünk hála istennek összejött első hónapban a baba, most 19 hetes vagyok.

Élete,ben 4 hónapra szedtem fogamzásgátlót, tinédzser koromban a pattanások miatt. Nm védekeztem 9 évet!!! Meg voltam ilyedve, hogy megszakításos módszerrel éltem nem életem, s nem estem teherbe. Bevallom, féltem mikor oda került a sor, hogy jöhet a baba!

Az egyik kapcsolatom 14 éves koromtól tartott egészen 6 évig. A mostani 3 és fél éve. De hálát adok az égnek, hogy ekkora csoda megtörtént! Rossz eredményeim voltak P3 lelet, ciszta stb.

A hozzád hasonló kismama jelölteknek szívből kívánom, hogy teljesüljön az a csoda amire régóta vágynak! Sok egészséget, és voldogsãgot!!

2013. máj. 2. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
2. Válaszoló vagyok, bocsánat lett pár hiba de az ILYEDVE az nem az, nem is tudom miért írtam úgy...IJEDVE:)))
2013. máj. 2. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló volt a helyzet, már a 30. hónapnál tartottunk több sikertelen inszemináció után. Aztán egyszer arra lettem figyelmes, hogy ráz a hideg. Csináltam 1 tesztet, mert közben utána számoltam, hogy már a 31. napon vagyok. Azonnal kijött a 2 csík.

Most 9 hós a kicsi, ez lesz a második hónapunk, amikor rápróbálunk a kistesóra.

Május végére nem várom.

2013. máj. 2. 20:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én is nagyon szeretnék babát, lehet h.már túlságosan is. Minden gondolatom e körül forog és csak nem jön össze pedig minden lelet jó. Mi lehet az ok? Nagyon kétségbe vagyok esve. Szinte tudom és érzem megint nem sikerült, olyan borzasztó. Holnap írok. Írjatok ti is. Szívesen olvasgatom a siker történeteket.
2013. máj. 2. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Voltatok kivizsgáláson? A párod is?

Nálunk azért jött sokára, mert annak is sok idő kellett, mire kiderült, hogy mi a bajom. IR, PCO.

A dokid mit javasol?

2013. máj. 3. 06:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is minden vágyam, hogy legyen egy kisbabám. Mi már majdnem 7 éve próbálkozunk, de még csak 2 hónapja derült ki, hogy IR-em és Pm alulműködésem van.

Én is ugyanakkora ne várom! Drukkolok nagyon neked is!

2013. máj. 3. 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:

A nagy fiam 6,5 éves.

Fél évvel a születése után kezdtünk el próbálkozni a kistesóval, de nem jött.

5 évet vártunk rá, hiába. Már kezdtem beleőrülni, borzalmas volt a csalódás hónapról hónapra.

Aztán, mikor már nem is számítottam rá, elfogadtam, megérkezett. :)

Egy hónap múlva lesz 1 éves.

Ismét rögtön el kezdtünk próbálkozni a kistesóval, de nem számítottam 2 éven belüli sikerre. Meglepett, amikor + lett a teszt. 1,5 év sem lesz köztük.

Tudom, nem ilyen válaszra vágytál, de remélem ad némi reményt.

Én kisbabára vágyom, vágytam, nagyon, és a hosszas szenvedés után kettőt is kaptam. :)

2013. máj. 3. 08:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó! Én nem tudom még mennyi szenvedés vár rám, de olyan érzésem van nem fog összejönni soha. Lehet h.csak a sok csalódás okozza ezt az érzést, de úgy gondolom ha ennyi idő alatt nem sikerült talán nem is fog. Szomorú vagyok nagyon.
2013. máj. 3. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi is nagyon szeretnénk egy babát, de már 13. hónapja várat magára. Már a meddőségiben is vizsgálnak; a labor,- és hormon eredményeim jók, IR-em nincs, viszont mindkét petefészkem UH képe policisztás...

Volt már egy korai spontán vetélésem januárban.

Nagyon jó lenne, ha jönne már, bár már egyáltalán nem 'görcsölök' azon, hogy 'na, vajon ebben a hónapban sikerült-e?'; már hozzászoktam ahhoz, hogy nem...

2013. máj. 3. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!