Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve nem esek teherbe, a...

1 éve nem esek teherbe, a doki ultrahangon nem látott semmi gondot, van vashiányom jelenleg 7 a vasam a normál érték 10-32, lehet ez a gond? Vagy mi lehet még a gond?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13:11-es vok!akkor leírom az én sztorim!párommal 16 hónap sikertelen próbálkozás után estem teherbe!én is voltam orvosnál h vizsgáltasson ki!volt hormonvizsgálatom,ami negatív lett!aztán mondta a doki h a további vizsgálatokat nem tudja elvégeztetni amég nincs meg párom eredménye!páromnak persze nem tetszett a dolog!erősködött h de ő hét évvel ezelőtt teherbe ejtette a volt csaját vele minden oké!aztán nagy nehezen rá tudtam venni h menjen el vizsgálatra!elment!tökéletes lett az eredménye!aztán elkezdtem gondolkozni h tuti velem van a baj mivel az előző kapcsolatomban sem estem teherbe pedig nem védekeztünk közel egy évig!visszamentem dokihoz a párom eredményével!doki felírt clostilbegyet!nem volt peteérési gondolm csak kicsit stimulálni akarta a doki h hátha könnyebben teherbe esek!felírta,én aznap kiváltottam!ciklus 3. napján kellett volna elkezdenem szedni!végre akkor nem görcsöltem,mert folyamatosan az járt a fejembe h ha megjön nem érdekel mert ott a closti,legalább elkezdem szedni és attól sikerülni fog!és mit ad isten???nem jött meg!és pozit teszteltem!16 hónap után először!clostit már el sem tudtam kezdeni szedni szerencsére!tehát az is lehet h nálatok sincsen baj csak te is görcsösen akarod mint ahogy én is akartam!egy kis lazítás és meglátod sikerülni fog!eddig nekem akárhányszor azt írták h ne görcsöljek mindíg kiakadtam,emg tök hülyeségnek tartottam ezt a ne görcsölj és sikerül szöveget!de így utólag visszagondolva egyáltalán nem hülyeség!mert nekem görcs nélkül egyből összejött!bocs ha hosszu lett!

7 hetes km

2009. szept. 28. 13:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon sikeres sztori! Gratulálok! De miért kell minden mondat végére felkiáltójel! :-)))

(meg ne sértődj, csak borzasztóan zavaró ilyen szöveget olvasni :-) )

2009. szept. 28. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
h miért kell minden monmdat végére felkiáltó jel?fogalmam sincs!:)))de már annyira megszokatam h engem meg már az zavar ha nem így írok!bocsesz!:))
2009. szept. 28. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen ezt már többen mondták hogy ne görcsöljek és sikerül, tény eléggé stesszes életet élek élünk ugyhogy valóban lehet ez is az oka, de a laboreredményeim sem a legjobbak! vashiány, magas süllyedés, magas májfunkció, nem tudom hogy ezeknek köze lehet e hozzá!
2009. szept. 28. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:
a vashiánynak állítólag lehet hozzá köze,a többinek nem tudom!
2009. szept. 28. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
2003 óta nem voltál rákszűrésen?? Akkor még nem is vizsgáltak, hogy miért nem esel teherbe? A férj fogamzóképessége változik, 7 év alatt meg pláne változhat. Nekem a férjem magától felajánlotta, hogy elmegy, ez a legegyszerűbb és neki csak egy vizsgálat... Sok sikert!
2009. szept. 28. 14:33
 17/19 A kérdező kommentje:
nem még nem vizsgáltak mért nem esek teherbe...de mondom másik kapcsolatomban sem estem teherbe...ott is a másik fél volt a gond??
2009. szept. 28. 14:38
 18/19 anonim ***** válasza:

most tényleg nem kötekedni szeretnék, de egy éve próbálkozol úgy, hogy előtte 5 éve voltál dokinál?????????

ha jól értettem vérsüllyedésed is van, az akkor van, ha valamilyen gyulladás van a szervezetedben!!

tessék tetőtől talpig kivizsgáltatni magad, mert ha babát szeretnél először tudd meg, hogy megfelelően fel van rá készülve a szervezeted!

ezt csak azért mondom és kívánom, hogy nehogy az legyen, hogy sikerül és utána valami gond jön, mert pl hormonhibád van, vagy valami nem megfelelő!! kívánom, hogy ne legyen így, és görcsölés nélkül pikk-pakk sikerüljön az egészséges szép élet!!!

sok szerencsét!

2009. szept. 28. 15:50
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm igen most pont azon vagyok hogy kivizsgáljanak...most várom a cukorvizsgálat és pajzsmirigyvizsgálat eredményét!
2009. szept. 28. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!