1 éve nem esek teherbe, a doki ultrahangon nem látott semmi gondot, van vashiányom jelenleg 7 a vasam a normál érték 10-32, lehet ez a gond? Vagy mi lehet még a gond?
13:11-es vok!akkor leírom az én sztorim!párommal 16 hónap sikertelen próbálkozás után estem teherbe!én is voltam orvosnál h vizsgáltasson ki!volt hormonvizsgálatom,ami negatív lett!aztán mondta a doki h a további vizsgálatokat nem tudja elvégeztetni amég nincs meg párom eredménye!páromnak persze nem tetszett a dolog!erősködött h de ő hét évvel ezelőtt teherbe ejtette a volt csaját vele minden oké!aztán nagy nehezen rá tudtam venni h menjen el vizsgálatra!elment!tökéletes lett az eredménye!aztán elkezdtem gondolkozni h tuti velem van a baj mivel az előző kapcsolatomban sem estem teherbe pedig nem védekeztünk közel egy évig!visszamentem dokihoz a párom eredményével!doki felírt clostilbegyet!nem volt peteérési gondolm csak kicsit stimulálni akarta a doki h hátha könnyebben teherbe esek!felírta,én aznap kiváltottam!ciklus 3. napján kellett volna elkezdenem szedni!végre akkor nem görcsöltem,mert folyamatosan az járt a fejembe h ha megjön nem érdekel mert ott a closti,legalább elkezdem szedni és attól sikerülni fog!és mit ad isten???nem jött meg!és pozit teszteltem!16 hónap után először!clostit már el sem tudtam kezdeni szedni szerencsére!tehát az is lehet h nálatok sincsen baj csak te is görcsösen akarod mint ahogy én is akartam!egy kis lazítás és meglátod sikerülni fog!eddig nekem akárhányszor azt írták h ne görcsöljek mindíg kiakadtam,emg tök hülyeségnek tartottam ezt a ne görcsölj és sikerül szöveget!de így utólag visszagondolva egyáltalán nem hülyeség!mert nekem görcs nélkül egyből összejött!bocs ha hosszu lett!
7 hetes km
Ez egy nagyon sikeres sztori! Gratulálok! De miért kell minden mondat végére felkiáltójel! :-)))
(meg ne sértődj, csak borzasztóan zavaró ilyen szöveget olvasni :-) )
most tényleg nem kötekedni szeretnék, de egy éve próbálkozol úgy, hogy előtte 5 éve voltál dokinál?????????
ha jól értettem vérsüllyedésed is van, az akkor van, ha valamilyen gyulladás van a szervezetedben!!
tessék tetőtől talpig kivizsgáltatni magad, mert ha babát szeretnél először tudd meg, hogy megfelelően fel van rá készülve a szervezeted!
ezt csak azért mondom és kívánom, hogy nehogy az legyen, hogy sikerül és utána valami gond jön, mert pl hormonhibád van, vagy valami nem megfelelő!! kívánom, hogy ne legyen így, és görcsölés nélkül pikk-pakk sikerüljön az egészséges szép élet!!!
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!