Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve nem esek teherbe, a...

1 éve nem esek teherbe, a doki ultrahangon nem látott semmi gondot, van vashiányom jelenleg 7 a vasam a normál érték 10-32, lehet ez a gond? Vagy mi lehet még a gond?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szia!

Ha vashiányod van, eleve szedned kellene vas-készítményt c vitaminnal. De azontúl 1000féle dolog miatt nem eshetsz teherbe. Dokid vizsgálgasson.

2009. szept. 28. 12:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Párod volt vizsgálaton? Mert ha ott a gond, akkor téged 1000 évig is vizsgálhatnak...
2009. szept. 28. 12:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Bizony ezer oka lehet.

Ha nálad nincs gond, és a férjednél sem, akkor valószínűleg összeférhetetlenek vagytok, de ne aggódj, ez nem jelent semmit, ha tényleg nincs gond mesterséges úton sec-pec meglesz a baba... Aztán meg mikor már belenyugodtok, hogy ti természetes úton nem tudtok gyermeket nemzeni, hipp-hopp összejön...

Legalábbis leggyakrabban íyg van.

Ha nagyon görcsösen próbálkoztok, bizony az is egy ok lehet! Vagy lehet, hogy te nem is tudatosítottad ezt magadban, de eszméletlenül szeretnél gyereket, és ez egyfajta gátlást szült benned, azaz görcsöt, és pont ezért nem jön össze...

Tényleg rengeteg ok lehetséges.

2009. szept. 28. 12:58
 4/19 A kérdező kommentje:
nem volt, de neki nincs baja van egy 7éves kisfia, és nekem az előző kapcsolatomban sem lett gyerek tehát tuti hogy velem van a gond!
2009. szept. 28. 12:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

7 év nagy idő egy here életében :-)

Azért az ingyen van, nem fáj, jobb megbizonyosodni...

2009. szept. 28. 13:05
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
7 év sok idő!egy férfi nemzőképessége változhat egyik hónapról a másikra!tehát az csak egy dolog h van egy 7 éves gyereke!
2009. szept. 28. 13:11
 7/19 A kérdező kommentje:
igen, de mint mondtam én az előző kapcsolatomban sem estem teherbe, ott is a pasinak volt baja..nem hiszem!
2009. szept. 28. 13:12
 8/19 anonim ***** válasza:

akkor ez egy hosszú vizsgálatfolyamat első lépése volt! azért nem árt, ha tényleg elviszed a párodat is veszteni nem vesztetek vele semmi!!

sok szerencsét, és kívánom, hogy ne legyen semmi baj, és akkor jöjjön a babó amikor nem is gondolnátok (mondjuk jövőhónap:D:P)

2009. szept. 28. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, ha gyereket szeretnél! Igenis mindkettőtöknek el kell menni orvoshoz, hogy megbizonyosodjanak a dolgokról.

Nem vagy Te orvos, hogy megmond csak neked van bajod! Lehet, hogy már réges-régen lehetne babátok, ha a párod is kivizsgáltatta volna magát.

No de mind1, ha Te úgy gondolod/TUDOD/, hogy a párod egészséges, akkor elnézést kérek!!!!!!

Nálunk úgy volt, hogy a páromnak már volt gyermeke 10 évvel ezelőtt, elmentünk azért orvoshoz és láss csodát mégis Vele volt baj - kevés spermaszámmal!!!!!!!!

2009. szept. 28. 13:20
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, úgy legyen! még megyek rákszürésre mert hogy 2003.óta nem voltam..de vashiány miatt lehet az hogy nem esek teherbe???
2009. szept. 28. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!