Hétfőn múlt el a vérzésem, de ma ismét elkezdtem vérezni. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, mindig minden szemet időben veszek be, sosem hagytam még ki, viszont múlt hónapban volt egy szem, ami már csak por volt..azt lenyaltam, de gondoltam, h lehet h ez így nem sokat ér.. Lehet, hogy terhes vagyok? Mert így most még nem mertem bevenni a mai adagot, nehogy kárt tegyek a babában (ha van..)2013. máj. 2. 15:58
2/4 A kérdező kommentje:
hát a bogyó széttört gondolom..:S fogalmam sincs hogyan, de megoldotta
2013. máj. 2. 16:02
3/4 anonim válasza:
Tesztelj! Akarmi lehet. Lehet nem megfelelo a gyogyszer, amit szedsz. Ilyen nekem akkor volt, amikor a gyogyszertarban nem volt az a fajta foggatlo amit szedtem es a gyogyszertaros mondta, hogy nincs. De ki tud adni nekem egy masikat, aminek ugyanaz a hatoanyaga. Hat nem valt be, mert osszevissza pecseteltem tole.
4/4 anonim válasza:
hát szerintem itt ás a baj, vagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!