Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy oldhatnánk meg a teherbee...

Hogy oldhatnánk meg a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk gyereket, de a Kedvesemnek merevedési problémái vannak. Ez az orgazmus-készségét és a spermiumtermelést nem befolyásolja, de a merevedése nem elég a stabil behatoláshoz.

A kérdésem az volna, hogy van-e valami alternatív módszer rá, hogy a kis fickókat a megfelelő helyre juttassuk. Injekciós fecskendővel érdemes próbálkoznunk?

2013. máj. 2. 09:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Azért még reménykedem benne, hogy természetes úton is összejöhet. Ki fogjuk próbálni ezt a krémet! De ugye ennek nincs káros hatása a spermiumokra?

2013. máj. 2. 10:38
 22/29 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a természetes afrodiziákumokról? Szerintetek érdemes volna olyasmivel próbálkozni?
2013. máj. 2. 11:35
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem működhet de vigyázz mert én pl az osztrigára allergiás vagyok...

A krémet a pénisz bőrébe masszírozod (nem tudom jártál-e szoliba de vannak paprika krémek amik vérbőséget okoznak és serkentik a barnulást) ez majdnem ugyanaz az elv... A péniszben a "barlangos testekben" okoznak vérbőséget

és meg merevedik a pénisz. Az egy krém nem kell lenyelni nem találkozik a spermiumokkal a vérbőséget fokozza mint egy paprika krém (de vannak weborvosok) kérdezz rá tőlük is bátran...

( [link]

2013. máj. 2. 11:43
 24/29 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kell lenyelni, nem is úgy gondoltam, hanem mint pl. ahogy vannak spermicid hatású síkosítók, úgy ugye ennek nincs olyan hatása, hogy kijön a sperma és egyből semlegesíti is?

És még egy kérdés (lehet, hülye kérdés), hogy ez nekem mit okoz? Mert így az én hüvelyem nyálkahártyájával közvetlenül érintkezik. Nem égeti nagyon?

2013. máj. 2. 11:49
 25/29 anonim ***** válasza:

nekem nem volt tőle bajom (nem égetett, se kiütésem vagy gombám nem lett. ez nem olyan mint a paprika krém csak egy hasonlat volt)... ez beszívódik a párod bőrébe teljesen...

Passz hogy spermicid-e én akkor már babás voltam de talán ha rámész a kapcsolatra és felhívod őket vagy írsz nekik akkor megtudják mondani! A leírása szerint nem.

de ott van a lap tetején egy ingyenesen hívható szám...

ez 50+os férfiaknak van:

[link]

az érzéssel viszont számolni kell, hogy párod melegséget fog érezni (ahogy megindul hirtelen a vérbőség) neked, hogy lesz-e azt nem tudom... kicsit melegebb lesz, de nem tudom, hogy beképzeltem-e magamnak vagy sem... égetni viszont nem szabad mert az ugye allergia...

De erre is rákérdezhetsz, hogy volt-e hasonló panasz? elég segítőkészek általában a szexshoposok és nem agyonmatricázott és reklámokkal teletűzdelt csomagot küldenek!

Ha ő személy szerint próbálta akkor tapasztalatot is mondd ... Nem kell meglepődjél csak ugye ez egy ilyen hely és dolog hogy ilyen nyíltan beszélnek majd veled...

2013. máj. 2. 12:05
 26/29 anonim ***** válasza:

azt is megkérdezheted hogy mi az összetétel de általában a ginseng minden ilyen krémben benne van... és akkor megtudod, hogy van-e olyan amire van allergiája (nekem a menthol és kámfor de az ugye nem ilyen krémekben található hanem a fájdalom csillapítokban)...

Remélem segítettem... :) szép napot!

2013. máj. 2. 12:07
 27/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél, igen! Köszönöm!
2013. máj. 2. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
azt hogy nem kell lenyelni azért írtam mert vannak ezek a zselék is amiket inni kell vagy legalábbis voltak régen... Kamagra zselé vagy minek hívják :) Az egy tuttifrutti ízű krémes zselés cucc volt felét kellett meginni mint ami zacsiban volt másik fele a partneré ha szükséges és 30 perc múlva ölre mentünk volna a szexért csak legyen...) abban nem tudom mi volt de az olyan brutális vágyat keltet, hogy az leírhatatlan!
2013. máj. 2. 12:11
 29/29 A kérdező kommentje:
Ja, nem, ilyesmihez nem mernék folyamodni... Csuda tudja, mi van benne...
2013. máj. 2. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!