Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy oldhatnánk meg a teherbee...

Hogy oldhatnánk meg a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk gyereket, de a Kedvesemnek merevedési problémái vannak. Ez az orgazmus-készségét és a spermiumtermelést nem befolyásolja, de a merevedése nem elég a stabil behatoláshoz.

A kérdésem az volna, hogy van-e valami alternatív módszer rá, hogy a kis fickókat a megfelelő helyre juttassuk. Injekciós fecskendővel érdemes próbálkoznunk?

2013. máj. 2. 09:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 7-es! Akkor jogos az aggodalmam.
2013. máj. 2. 09:23
 12/29 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a meddőségi klinikákon úgy van kialakítva, hogy a "spermalevevő helyiségbe" bemehettek ketten is, és szeretgethetitek egymást. Nem hinném, hogy az sokkal "kevésbé bensőséges", mint otthon fecskendőzni, viszont a fertőzésveszély és a siker szempontjából is sokkal biztonságosabb. ( Mert mint írod az idő is számít már...)
2013. máj. 2. 09:26
 13/29 A kérdező kommentje:
köszönöm, ennek utána nézek majd! Jó volna, ha így lenne! :)
2013. máj. 2. 09:28
 14/29 anonim ***** válasza:
Szia megint 7-es vagyok! Igen a 11.-esnek igaza van. Bemehettek mind a ketten a minta "produkálásához", mármint nekünk Szegeden megengedték. Én már 3 inszemen túl vagyok.
2013. máj. 2. 09:32
 15/29 anonim ***** válasza:
Bocs 12-est akartam írni!
2013. máj. 2. 09:33
 16/29 A kérdező kommentje:

Hát, lehet, hogy nálunk is ez lesz a megoldás. Még egy kicsit próbálkozunk, hátha oldódnak a lelki görcsei és sikerül természetes módon, de ha nem, akkor belevágunk.

Amúgy ott mennyire kukacoskodnak, pl. hogy házasok vagyunk-e? Meg hogy komolyan meggondoltuk-e? És milyen vizsgálatok vannak előtte?

2013. máj. 2. 10:03
 17/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is volt hasonló problémánk egy időben pedig az én párom iszonyat fiatal 25 éves volt (munka, stressz, az én várandósságom minden hirtelen tört rá hogy mekkora "teher ez rá" és hogy mindent megtudjon teremteni hármunknak...

Ezer bocs az őszinteségért de mi úgy oldottuk meg hogy kölcsönös orális szex és mikor már úgy állt minden, hogy mehet a dolog akkor voltunk együtt... így én se a nulláról indultam mert volt előtte valami... Ha meg túl korán ment el se történt semmi máshogy is be lehet fejezni a dolgokat...

Nekünk segédeszközök hatottak.. na nem vibrátor meg hasonlók, hanem vannak serkentő krémek (potencia és erekció növelő krémeknek nevezik) is (drágák de működnek) ott a hímvesszőt kell bekenni és fokozza a vérbőséget) azt is biztos szívvel ajánlom..

Cseppeket bogyókat nem ajánlom mert nem tudom mi van bennük ami károsíthatja esetleg a spermiumokat...

[link]

[link]

2013. máj. 2. 10:26
 18/29 anonim ***** válasza:

Konkrétan erre

[link]

és erre gondoltam

[link]

2013. máj. 2. 10:29
 19/29 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm! Eddig ez volt a leghasznosabb válasz!!!!!
2013. máj. 2. 10:29
 20/29 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Mi sem vagyunk házasok. Én úgy tudom, hogy csak lombiknál kell igazolás házasságról, vagy élettársi kapcsolatról. Ami kötelező inszem előtt az a párodnak sperma vizsgálat, neked pedig 3. 21. napi vérvétel és petevető átjárhatósági vizsgálat.
2013. máj. 2. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!