Van köztetek, aki nyárra tervezi a teherbeesést?
Hányadik babát tervezitek?
Mi augusztusban szeretnénk a harmadik babát a pocakba tenni.... :)
Köszönöm a válaszodat!
Az a baj,hogy nagyon szeretem még mindig,és bele betegednék,ha el kéne hagynom,de a gyerek téma is nagyon fontos a számomra!!!Talán egyszer bele menne,de rá erőltetni nem akarom,nem akarok egy átsírt éjszaka után egyedül maradni,egy újszülött gyerekkel.Engem is egyedül nevelt fel,Édesanyám,igaz hogy mindenem meg volt,de egyet sohasem lehet pótolni az apai szeretetet. A páromnak az az elképzelése a gyerekről,hogy folyamatosan kis üvöltő lény,vagy nem is tudom,de azt mondta nem akar,mert tuti ki idegelné,na most az ember mit tud erre mondani...semmit. Nagyon nehéz várni,borzasztó. Megszakításos módszert alkalmazzuk,és a múlt hónapban nagyon furcsa volt a mensim,két napig tartott,és csak párcsepp volt,na hát ne is mondjam mennyi tesztet csináltam,két különböző dokinál voltam,kerestem magamon a jeleket. A legelső tesztem egy Predictor volt,ami utóbb kiderült nagyon sok álpozitív eredményt ad,na hát én be is dőltem neki,mikor meg mutattam a Kedvesemnek...hát enyhén kiborult,hogy most mi lesz,hogy lesz,el kell vetetni ezt volt a legszörnyűbb hallanni,aztán csináltam a többi tesztet,mind nega volt,és hirtelen ő is meg nyugodott,mikor az orvok is azt mondták,hogy nem vagyok terhes,úgy hogy nem tudom mit csináljak,vele,de ha meg éri még ha nagyon nehéz is akkor várok. De ki tudja mit hoz a jövő,akar-e majd később vagy nem,ez a legrosszabb dolog.
még egyszer köszönöm a válaszodat ,Nektek pedig nagyon drukkolok hogy gyorsan össze jöjjön a babóca :)
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!