Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már köztetek olyan akit...

Volt már köztetek olyan akit átvert az Xepil teszt?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem azt a 2 db-os fajtát, délután meg is csináltam és vérhalványan ugyan de 2 csíkos lett. Arra gondoltam majd a ma reggeli első vizeletből megcsinàlom a másikat, de az ugyan olyan lett. Időn belül jöttek elő a csíkok tehát nem száradási csík. Volt már így valaki ezzel a tesztel?
2013. ápr. 16. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan volt. Az alapból halvány fajta teszt, az elején legalábbis. Nekem annyira halvány volt, hogy ketten néztük a férjemmel villanyfénynél. :-) Szerintem jó hír! :-)
2013. ápr. 16. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Én mindig ezt a tesztet használtam és eddig sosem csapott be. Az elején nekem is csak halványan mutatott pozitívat, de kb egy hét múlva már szép erős volt mind a két csík.
2013. ápr. 16. 15:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak azért vetődött fel bennem, hogy álpozitív, mert mind a 2ugyan olyan. A reggelinek nem kellett volna legalább egy picit erősödni?
2013. ápr. 16. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hány napja késik. A halvány pozi is pozi.

Esetleg próbálkozz holnap reggeli pisiből egy másik teszttel. Coraxot sokan dícsérik.

2013. ápr. 16. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem felttétlenül. A reggeli vizeletet csak azért ajánlják, mert előtte 6-7 órával biztos nem voltál WC-n. Az elején ilyen gyorsan azért nem emelkedik. Nekem csak az első teszt utáni negyedik napon lett egy kicsit élénkebb az xepil.
2013. ápr. 16. 15:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom. Egyenlőre várok, hogy egyátalán megjön-e?! Csak azért teszteltem, mert nagyon fájnak a melleim és felmerült bennem a gyanú... Remélem nem jön meg és a következő tesztem szép erős pozitív lesz :)
2013. ápr. 16. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem még nem csapott be. A negatív negatív volt, a pozitív pedig pozitív. Ez a második terhességem, eddig 3-szor használtam, igaz, legutóbb vettem egy másik fajtájút is, hogy tuti legyen.
2013. ápr. 16. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem se csapott még be a teszt!

Nekem ilyenek voltak a tesztjeim! [link]

Az első tesztet nem várt előtt 2 nappal csináltam este 8kor

2013. ápr. 16. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Ugyanigy vagyok, az előttem szóló nekem is megmutatta a tesztjeit..Nekem egy másik fajta is olyan halovány lett, hogy le se birtam fotózni. az 25/ml-eres.

Eddig én is mindenkinek azt mondtam pozi, de most én sem vagyok biztos benne. én holnapután elnyomok mégegyet, az is lehet hogy veszek még egy harmadik fajtát is. Drukkolok

2013. ápr. 16. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=7+mm+petezsa..

Nekem ilyen szepen mutatatta. 12-re nem vartam es mar az 5-i delutani is pozi letz. Az xepil es a corax sosem csapott be, pedig ez a 3.terhessegem

2013. ápr. 16. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!