Beágyazódáskor mennyit barnáztatok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 21:28
5/7 anonim válasza:
4-5 napot.azt hittem így jött meg,de mivel elmúlt pár nap múlva teszteltem,+++++++++
7/7 anonim válasza:
Én most a ciklusom 12.napjátol barnázok vagyis pecsételő vérzésem van, ami egyre kevesebb napról napra.Eddig 6 napon át barnáztam ma van a 17.ciklusnapom és már szinte múlóban van.abban reménykedek, hogy ovuláció miatt van a barnázás és sikerül a bébi.A nőgyógyászom szerint nem volt peteérésem a ciklusomom 10.napján nézte hüvelyi ultrahangon.Multicystás mk.oldali ováriumot látott.De én nem adom fel,2 naponta próbálkozunk és összekell jönnie a bébinek gyógyszer nélkül is.A következő hónapban a menses elején hormon vérvizsgálatra kellene mennem és terheléses Vércukor vizsgálatra.De én abban reménykedek, hogy most összejön a bébi ebben a hónapban és nem kell vérvételekre járkálgatnom. Szigorú paleolit diétán vagyok, tehát azt remélem a cistám is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!