Nem jött meg, de barnázok. Ti hány napig barnáztatok, milyen erősségű volt?
Figyelt kérdés
És ami a legfontosabb, milyen volt a színe?? Csak és kizárólag BARNA a normális??2013. febr. 23. 20:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem par csepp, 1-2 napig... En em barnazram. Inkabb a beagyazodasnal lehetseges kis arnazas. Miert nem tesztelsz? Mar kimutatna.... A arnazas mensi elojelmis lehet.
2/5 anonim válasza:
Bocsi....barnazas...2x us elirtam
3/5 anonim válasza:
Tesztelj, mert ha terhes vagy lehet hormonpotlasra lenne szukseg, hogy megmaradjon. Persze ez mindenkinel valtozo, de ilyenkor szoktak adni valamit ha sokat barnazgat. Ha negativ, akkor meg fog jonni.
4/5 anonim válasza:
hát én először is teszteltem, hogy tudjam, ha valami megindulna, menses-e vagy gond van. egy pöttyöt barnáztam akörül, amikor meg kellett volna jönnie, másnap elmentem orvoshoz, azt mondta, nem lát gondot, de kaptam utrogestant. azóta minden ok:) ill. beágyazódáskor volt még barna.
5/5 A kérdező kommentje:
2 nap barnázás után megjött, de alig és csak 1 napra. Azóta két tesztem is szellemcsíkos, vagy nem tudom hogyan nevezzem, épp, hogy látszik valami..
2013. febr. 26. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!