Meg fog jönni, ha nemvárt előtt 2-3 nappal barnázok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:22
1/6 anonim válasza:
Hát, én minden mensi előtt barnázok, de a harmadik terhességemnél a nemvárt napján is barnáztam. Szóval kétesélyes a dolog:D
27hkm.
3/6 anonim válasza:
Én sosem barnáztam mensi előtt, viszont az elmúlt két hónapban volt barna pecsételésem és utána rendesen megjött...tehát, valószínűleg mensit jelez. Bár ki tudja, mindenkinél más!
4/6 anonim válasza:
Te ismered a szervezetedet, hogy viselkedik ilyenkor. Az esélye megvan a mensinek és az ellenkezőjének is.
5/6 anonim válasza:
Úgy tudom terhességet is jelezhet, de én is az utóbbi hónapokban kezdtem barnázni, és sajnos a teszt mindig negatív volt. Szorítok neked! Más tüneted nincs?
6/6 A kérdező kommentje:
Deee van, sajnos:( Zabarohamok, ingerlékenység, hasgörcsök, hasfeszülés,derékfájás, szóval minden szép és jó, ami ilyenkor szokott:)Péntek-szombatra nem várom, illetve jobb lesz, ha helyesbítek: VÁROM!:)
2013. febr. 13. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!