Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól kell számolni a...

Mikortól kell számolni a mensit, ha előtte pár napig barnázok? És az is sárgatest-elégtelenség, ha nem minden hónapban barnázok? Arra jó a Premens? Mert azt nem írja a tájékoztató.

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem feltétlenül az, én minden ciklusban barnáztam 1-2 napot, negyedikre összejött a gyerek, akkor nem volt már se barnázás se semmi.
2012. dec. 6. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor volt barna pár nappal a vérzés előtt. Első terhességnél jött kevés barna folyás, majd elmúlt és nem jött vérzés. Most pedig egyáltalán nem volt barnázás...

Nekem anno nem volt sárgatest elégtelenségem és mégis barna folyás előzte meg a rendes menstruációt!

De orvos könnyen megmondja egy hormonlabor alapján, hogy mi a helyzet nálad.

Én premens-et nem használtam, azzal kapcsolatban nincs infóm.

2012. dec. 6. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
a menzit piros rendes vérzés megindulásátol kell számolni.
2012. dec. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!