Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ti párotok hogy éli meg, ha...

A ti párotok hogy éli meg, ha nem sikerül a terhesség az adott hónapban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi 5 hónapot próbálkoztunk. Nálunk próbálta lazára fogni, elvicceskedni, mint aki nem aggódik. Pl. olyannal hogy tuti lány lesz ha ennyit kell várni rá, és igaza lett :)

Közben persze ő is kezdett ráparázni magában, mikor megbeszéltük hogy kivizsgáltatjuk magunkat megfogant. Azóta is hálás neki :)

2013. ápr. 30. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi évek óta kinlódunk.Látom rajta,hogy teljesen kikészül.Ilyenkor eltávolodik tőlem.Nem tudom mit tegyek. :-(
2013. ápr. 30. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyém az elején nagyon meg volt ijjedve. Amikor kiderült hogy velem van gond, akkor úgy látszott leesett egy kő a szivéről és már nem is volt olyan fontos számára a babavállalás. Ennek 3 éve.
2013. ápr. 30. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen nem volt. Soha nem is tudnám elképzelni, hogy minden hónapban erről a témáról beszéljünk "Nem sikerült drágám!"

Ez megöli a szerelmet, a spontaneitást, és egyre feszültebb hangulatot teremt.

Inkább a sorsra bíztuk, nem szabd rágörcsölni, pláne nem egy pasinak.

2013. ápr. 30. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor eltávolodik tőlem."

Erről beszélek.

Sajnálom, hogy évek óta nem jött össze!!!

2013. ápr. 30. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Meggyőződésem,hogy az a baj,hogy látom rajta a görcsöt,ami stresszt okoz bennem.
2013. ápr. 30. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Teljességgel egyetértek!
2013. ápr. 30. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első gyermek 3 év után jött össze, igazából nem is gyúrtunk rá, úgy voltunk vele jön ha jön.

Na a másodikat terveztük, 3,5 év után jött össze!!!

Én minden hónapban néztem megjön-e, de a férjem is számolta mikor kene megjönnie, nem megjönnie...

Na egyszer mikor már azon voltam most jó is hogy nem jött össze a baba, mert költözés másik városba...

Na akkor nem jött meg, teszteltem, pozitív:)))

Hívom a férjem, s elsőre kitalálta mit akarok mondani :)))

Igazából nem stresszeltcrá, nyugtázta megjött, de valahogy érezte is hogy nem vagyok terhes, de mikor össze jött, egyből tudta:)

S tényleg, ha rá szressel az ember, nem jön össze....

2013. ápr. 30. 20:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos a stressz itt van velünk folyamatsan.Azt nem tudom,hogy a páromat mivel nyugtassam le.

Teljesen igazatok van.

2013. ápr. 30. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi csak simán nem védekeztünk, aztán becsúszott. Két évre rá a következő.
2013. máj. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!