A ti párotok hogy éli meg, ha nem sikerül a terhesség az adott hónapban?
Mi 5 hónapot próbálkoztunk. Nálunk próbálta lazára fogni, elvicceskedni, mint aki nem aggódik. Pl. olyannal hogy tuti lány lesz ha ennyit kell várni rá, és igaza lett :)
Közben persze ő is kezdett ráparázni magában, mikor megbeszéltük hogy kivizsgáltatjuk magunkat megfogant. Azóta is hálás neki :)
Nálunk ilyen nem volt. Soha nem is tudnám elképzelni, hogy minden hónapban erről a témáról beszéljünk "Nem sikerült drágám!"
Ez megöli a szerelmet, a spontaneitást, és egyre feszültebb hangulatot teremt.
Inkább a sorsra bíztuk, nem szabd rágörcsölni, pláne nem egy pasinak.
"Ilyenkor eltávolodik tőlem."
Erről beszélek.
Sajnálom, hogy évek óta nem jött össze!!!
Az első gyermek 3 év után jött össze, igazából nem is gyúrtunk rá, úgy voltunk vele jön ha jön.
Na a másodikat terveztük, 3,5 év után jött össze!!!
Én minden hónapban néztem megjön-e, de a férjem is számolta mikor kene megjönnie, nem megjönnie...
Na egyszer mikor már azon voltam most jó is hogy nem jött össze a baba, mert költözés másik városba...
Na akkor nem jött meg, teszteltem, pozitív:)))
Hívom a férjem, s elsőre kitalálta mit akarok mondani :)))
Igazából nem stresszeltcrá, nyugtázta megjött, de valahogy érezte is hogy nem vagyok terhes, de mikor össze jött, egyből tudta:)
S tényleg, ha rá szressel az ember, nem jön össze....
Sajnos a stressz itt van velünk folyamatsan.Azt nem tudom,hogy a páromat mivel nyugtassam le.
Teljesen igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!