Hogy vagytok akik 29. -re nem várjátok?
Én 30-ra nem várom. Nekem iszonyatos derékfájásom van. Időnként alig bírom ki. Hőm fenn, nyálka semmi, pedig ilyenkor mindig krémes van. :O
Nekünk is minden vágyunk egy kicsi baba....
Szia! Én is 29-re nem várom. Ma teszteltem, sajna negatívat :( Szerintem nekem megint nem sikerült.
Görbém:
Szerintetek van még esélyem? :(
Szia! Nekem még nem esett le a hőm, semmi jele, hogy meg akarna jönni. Holnap csinálok egy tesztet. Ilyen lett a görbém:
Szia, 1.vagyok.
Na az én görbém pont ugyanolyan,mint a tied,hogy 37-ről ment lefelé, majd ma vissza 37-re :) Holnapra nem várom...
Remélem,hogy még nem jött meg neked sem!!! Jah és nekem sincs semmi a kis hasi érzésen kivül. Érdekes,főleg,hogy ovu utáni 4.naptól kezdve 1 héten keresztül majd leszakadt a derekam és görcsölt a hasam is. Két napja semmi... Drukkolok magunkért!!!!
13:26-os vagyok
Még nem jött meg, holnap tesztelek, ha nem esik le a hőm. Te mikor tesztelsz? Majd megírom mi lett! :)
Drukkolok mindkettőnknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!