Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy vagytok akik 10-11-re...

Hogy vagytok akik 10-11-re nem várjátok? Jelek, görbék vannak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 14.-re nem várom. semmi jel...De az első terhességemet sem éreztem meg az elején...

Esetleg annyi, hogy a nadrág korca zavar, ha lent nyomja a hasam alját...bár tudom, hogy ez még nagyon korai lenne.

Az az igazság, hogy nem is merek nagyon figyelni, nehogy csak bebeszélt jeleim legyenek, aztán meg csalódjak egy nagyot.

2010. okt. 7. 10:13
 2/6 anonim válasza:
Szia! Én 10-re nem vártam, aztán az Ovum elcsúszott, úgy hogy 13-ra nem várom, de már legalább 5 napja erősen be be görcsöl a hasam, és gyakori a "most tuti megjött" érzésem. Jókor voltunk együtt, és sok körülmény változott a probálkozásunk megelőző hónapjaihoz képest, így nagyon reménykedem.Drukkolok mindenkinek!
2010. okt. 7. 11:54
 3/6 anonim válasza:
Na, mi a helyzet lányok???? Nekem két naoja szétszakad a hasam, de semmi eredménye nem lett. Én még bizakodom, ti?????????
2010. okt. 10. 10:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzés van a melleimben mintha izomláz lenne!A hasam aljában pedig olyan fura szúrkálást érzek!Mikor teszteltek?
2010. okt. 10. 13:45
 5/6 anonim válasza:
Szia!Én már háromszor mentem szomorúan a mosdóba, hogy most "tuti" hogy megjött...de még semmi nincs, bár borzasztóan fáj a hasam mikor bele nyilal.
2010. okt. 10. 16:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Reménykedjunk együtt!Nekem már van egy időntúli pozitiv tesztem,de mint tudjuk sajnos ez semmit nem jelent!Most meg félek újat csinálni!
2010. okt. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!