Hogy vagytok akik 10-11-re nem várjátok? Jelek, görbék vannak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 18:10
1/6 anonim válasza:
Én 14.-re nem várom. semmi jel...De az első terhességemet sem éreztem meg az elején...
Esetleg annyi, hogy a nadrág korca zavar, ha lent nyomja a hasam alját...bár tudom, hogy ez még nagyon korai lenne.
Az az igazság, hogy nem is merek nagyon figyelni, nehogy csak bebeszélt jeleim legyenek, aztán meg csalódjak egy nagyot.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én 10-re nem vártam, aztán az Ovum elcsúszott, úgy hogy 13-ra nem várom, de már legalább 5 napja erősen be be görcsöl a hasam, és gyakori a "most tuti megjött" érzésem. Jókor voltunk együtt, és sok körülmény változott a probálkozásunk megelőző hónapjaihoz képest, így nagyon reménykedem.Drukkolok mindenkinek!
3/6 anonim válasza:
Na, mi a helyzet lányok???? Nekem két naoja szétszakad a hasam, de semmi eredménye nem lett. Én még bizakodom, ti?????????
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzés van a melleimben mintha izomláz lenne!A hasam aljában pedig olyan fura szúrkálást érzek!Mikor teszteltek?
2010. okt. 10. 13:45
5/6 anonim válasza:
Szia!Én már háromszor mentem szomorúan a mosdóba, hogy most "tuti" hogy megjött...de még semmi nincs, bár borzasztóan fáj a hasam mikor bele nyilal.
6/6 A kérdező kommentje:
Reménykedjunk együtt!Nekem már van egy időntúli pozitiv tesztem,de mint tudjuk sajnos ez semmit nem jelent!Most meg félek újat csinálni!
2010. okt. 10. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!